cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy C7 son gelen güncellemeden Sonra ayarlar menüsünde yarı ingilizce yarı türkçe karışık

(Topic created on: 12-09-2020 06:00 AM)
1227 Views
Ömer_Faruk
Beginner Level 2
Options
Diğer

Samsung Galaxy C7 son gelen güncellemeden sonra ayarlar menüsünde yarı ingilizce yarı türkçe dil bozuklukları gelmiş lütfen yardımcı olursanız sevinirim sayın samsung yetkilileri

birde yeni gelen android 8.0.0 güncellemesi ile telefon yeniden başlatıldığında beni sürekli olarak reset ekranına gönderiyor ve telefon açılmıyor Bu sorun ile ilgilenirseniz sevinirim

SAYGILARIMLA.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Verilerinizi yedekleyip cihazı ayarlarına sıfırlamanızı tavsiye ederim. Sorunlar devam ediyorsa incelenmesi için Samsung Members - Yardım al - Hata raporları bölümünden uygun konuyu seçip hata raporu gönderin.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Ömer_Faruk
Beginner Level 2
Diğer

Samsung galaxy C7 android güncellemesi ne zaman gelir bilgisi olan yaza bilirmi lütfen.

Çünkü son gelen güncellemeden sonra ayarlar menüsünde yarı ingilizce yarı türkçe olmuş durumda 

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Verilerinizi yedekleyip cihazı ayarlarına sıfırlamanızı tavsiye ederim. Sorunlar devam ediyorsa incelenmesi için Samsung Members - Yardım al - Hata raporları bölümünden uygun konuyu seçip hata raporu gönderin.
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Diğer
C7 maalesef Türkiye'de resmi satışı yapılan bir cihaz değildir. Ayrıca güncelleme desteği kesilmiştir maalesef sorunun çözümü yok
0 Likes