Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar.
Samsung,un Microsoft ile işbirliği neticesinde OneDrive uygulamasında, Samsung Bonusu olarak 10Gb ek depolama veriyor ancak bu Samsung Bonusu,un OneDrive,da kullanım süresi ne kadardır, ben bununla ilgili bir açıklama göremedim, sizlerin bu konuda bilgisi var mı acaba?
3 Comments
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2021 01:17 PM (Last edited 08-22-2021 01:18 PM ) in
Diğer
Bildiğim kadarı ile ilk 12 ay geçerli aktarıldıktan sonraki.
Yani, sen örneğin tam bugün yaptın diyelim, 365 gün sonra varsayılan depolama kapasitesine düşecek.
Tekrar artması için yada düşmemesi için, bir plan belirleyip ücret ödemeniz gerek.
Eğer herhangi bir işlem yapmazsanız hesabınızdan para çekilmesi ve ya benzeri bir durum olmaz, merak etmeyin.
Sadece depolama kapasitesi düşürülür.
Yani, sen örneğin tam bugün yaptın diyelim, 365 gün sonra varsayılan depolama kapasitesine düşecek.
Tekrar artması için yada düşmemesi için, bir plan belirleyip ücret ödemeniz gerek.
Eğer herhangi bir işlem yapmazsanız hesabınızdan para çekilmesi ve ya benzeri bir durum olmaz, merak etmeyin.
Sadece depolama kapasitesi düşürülür.
Sinifl
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2021 01:48 PM in
Diğer
Banada 100gb vermişti ama 4 yıl sonra bir anda iptal oldu dedi ve o kadar resmimi filan geri indirip oradan silmek zorunda kaldım.
Çözümü beğendiysen onaylayabilir misin?
Çözümü beğendiysen onaylayabilir misin?
Tosunpaşa
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 10:05 AM in
DiğerOne drive ı açtığında planı görüntüleyi seçip ne kadar daha kullanım sağlayabilirsin ordan kontrol edebilirsin ayrıca ek alan almak istiyorsan alabilirsin.