cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, Auracast ve 360 Audio bu modellere de geliyor 🎧👇🎶

(Topic created on: 02-21-2024 11:03 AM)
623 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Samsung, Auracast ve 360 Audio gibi ses teknolojilerini daha fazla cihaza getiriyor

image

Samsung, Auracast, 360 Audio ve Auto Switch gibi ses teknolojilerini daha fazla cihaza getireceğini açıkladı. Galaxy Buds 2 ve Buds FE için Auracast desteği yakında geliyor.

Samsung, Auracast, 360 Audio ve Auto Switch gibi ses teknolojilerini daha fazla cihaza getireceğini açıkladı. Firma, Buds 2 Pro'ya ek olarak Galaxy Buds 2 ve Buds FE için de bu ayın sonundan itibaren güncellemelerin aşamalı olarak sunulacağını söyledi.

Bu cihazlar hoparlör ve kulaklık gibi çok sayıda kaynağa ses aktarmasına olanak tanıyan yeni bir Bluetooth teknolojisi olan Auracast i destekleyecek 

Auracast desteği için cihazların Samsung One UI 6.1 ve üstünü çalıştırması gerekecek.

Auracast'in, JBL ve Sennheiser gibi markaların hoparlörlerine ve kulaklıklarına da gelen, sektör çapında bir teknoloji olduğunu belirtelim

16 Comments
Woozi
Active Level 9
Diğer
He bak ayn geldi şuan buds fe samsung günceleme getiriyom dediyse 3 5 ay içinde gelir
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Tolga 360 audio buds 2 de zaten var anlamadığım auracast ve auto switch nedir peki
Anonymous
Not applicable
Diğer
Orda yazıyor
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Okudumda tam anlamadığım için sordum neyse internet araştırıyorum şimdi bakalım neymiş
Just_S24Fe
Expert Level 1
Diğer
Tolga bende Buds fe kulaklık modeli var yazını okudum da şimdi seninde paylaştığınız gibi Buds fe modeline de 360 audio ses gelecek mi seninde paylaştığın gibi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gelecek
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 1
Diğer
İnternetten okudumda özelliği dolby atmos var zaten samsung telefonlar da ama 360 audio da gelince ne olacak mesela onu tam çözemedim
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ortam seslerini daha iyi azaltacak cihaz
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 1
Diğer
Bu kadar mı sadece izlediğiniz şeyleri daha iyi hissettirebiliyormuş yazıyor da