cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung AI

(Topic created on: 01-18-2024 01:06 AM)
376 Views
_melo
Active Level 4
Options
Diğer
Bu gelen yapay zeka desteği yalnızca S24 serisine mi getirildi yoksa alt modeller de bunu destekliyor mu? One UI 6.1 ile gelen bir özellik mi? Bundan bahseden oldu mu çok fazla göremedim çünkü?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Merhabalar kardeşim. Bu yapay zeka özellikleri Ve ayrıcalıkları En başta S24 Serisiyle geldi. Yani One Ui 6.1 Özelliği. Sonrasında S23 serisine Gelecektir. Sonrasında ise A54 A34 ve S22 serisi Bunu devam ettirecek. Tabikide A Serisine Daha düşürülmüş şekilde Ulaşacak. Tıpkı One Ui 6 gibi. 😊

View solution in context

4 Comments
kremasir
Active Level 4
Diğer
Kimse bahsetmedi umarım gelir
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Merhabalar kardeşim. Bu yapay zeka özellikleri Ve ayrıcalıkları En başta S24 Serisiyle geldi. Yani One Ui 6.1 Özelliği. Sonrasında S23 serisine Gelecektir. Sonrasında ise A54 A34 ve S22 serisi Bunu devam ettirecek. Tabikide A Serisine Daha düşürülmüş şekilde Ulaşacak. Tıpkı One Ui 6 gibi. 😊
_melo
Active Level 4
Diğer
Benim de şahsi fikrim budur zaten. Sonuc olarak bizim günahımız ne😅 Teşekkürler bilgilendirme için. Hayırlı geceler diliyorum.
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Sağolun, Yorumum işinize yaradıysa Kabul edilen cözüm olarak belirliyebilirsiniz. Sizede Hayırlı geceler. 😊