cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung 45w Sarj aletimin orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim

(Topic created on: 03-06-2024 10:03 PM)
2276 Views
TAMİRATÖR
Active Level 3
Options
Diğer
Sarj aletimi alalı çok oldu lakin bir arastirma yaptıktan sonra sahte sarj aleti ilk taktığım sırada super hızlı sarj dedikten sonra (şarj olma) diyor YouTube arastirmamda bunun sahte sarj aleti oldugunu söyleyenler var suan bende bundan ötürü suphelendim

DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Anladım çok ucuza almamışsın ama tabi 250'se kesinlikle ucuza almışsınız. Son olarak nerden almışsınız ?
0 Likes
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Hepsiburadadan aldim
0 Likes
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Adaptör orjinalle neredeyse ayni ama sarj etme konusunda bi sıkıntı yaşıyorum ilk önce super hizli sarj 2.0 yaziyor sonra sarj olma diyor o sebeple bende bi suphe duyuyorum suan made in vientnam filanda yaziyor üzerinde
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Anladım. Şimdi zsarj olma zaten yazacaktır önemli olan Şarj animasyonu çıkınca Turkuaz Renkte şark animasyonu ve süper hızlı şarj yazması önemli. Bildirmi panelinde ki şarj oluyor imgesi Zaten cihazın ne kadar sürede şarj olabilmenin anlatıyor.

Hemen basitçe anlamanın yollarını söyleyeyim size. Öncelikle adaptörü sallayınca böyle metal sesi veya bir yaya sesi geliyor mu.

Ayrıca Hepsiburada'dan güvenilir bir satıcıdan mı aldınız.

Biraz ucuz geldi özellikle Kabosuyla birlikte aldıysanız Eğer.

Birde kutu barkotunu okutun orjinalliği anlaşılacaktır oradan.

Üretim veri fazla önemli değil ama Made In china yazıyorsa muhtemelen sahte olabilir.

Birde ayrıca foruma şöyle bir göz geçirin sahte adaptör yazarak benim deneyinlerim bu şekilde ama profesyonel cakmalar hakkında tam bilgim yok. 😊

Yardımcı olabildim Umarım.
0 Likes
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Yardımınız için teşekkür ederim bu adaptorler halen 250-500tlye satiliyor ben bunu o fiyatlara alali 1-2 yil oldu yuksek ihtimalle orjinal cikacak benim adaptörüm adaptör kablosuyla birlikte gelmisti bi ölçüm aleti alıp biraz daha detayli bir sekilde inceleyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum hayırlı geceler
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim ne demek. 😊

Anladım yani fiyat konusnda bende emin değilim ama Be sadece Adaptör. Aldım 1. Yıl oldu sanırsam. 25W orijinal adaptör. Vietnam üretiminde sanırsam. Finlandiya için uretilenlerden.

O zaman MediaMark üzerinde uygun fiyata bulmuştum 350TL'e aldım muhtemelen. 👍
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Ayrıca Fotoğraf atılmıyor. Gönderiyi yükleyebilirsiniz. Oradan anlaşılır. Düzenle diyerek.
0 Likes
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Onuda bi deneyim inşallah
0 Likes
WhiT3-LiON
Active Level 5
Diğer
Sürekli süper hızlı şarj yazmıyor zaten, yani o sahtelik kriteri değil, bende de aynı yazıyor prize takınca, sonra gidiyor o yazı, hatta şarj oluyor diye de yazmıyor sadece şarj işareti kalıyor AOD'de, yazı fontları falan çoğu zaman ele veriyor sahteyi, bir de ne kadar zamanda şarj ediyor, süre uygunsa sıkıntı yoktur, ve tabi alınan yer de önemli, gerçi her yerde sahte çıkabiliyor ama yine de kurumsal mağazalar daha güvenli ben media markt tan aldım mesela, orijinal olduğuna da eminim
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Ben ilk aldigimdada bayide cok pahali diye hepsiburadadan aldim o yuzden cok suphe ediyorum
0 Likes