- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-19-2020
10:15 PM
(Last edited
02-19-2020
10:15 PM
by
User0000005
) in
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 09:31 AM in
DiğerMerhaba GyZ3N,
Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Cihazınızı kapatıp açmanın kullanım sağladığınız telefonunuza herhangi bir zararı yoktur. Cihazı kapatmadan önce verilerinizin kayıtlı veya yedeklenmiş olduğundan emin olmanızı öneriririz. Batarya'nın durumunu size aktaracağım adımları takip ederek kontrol edebilirsiniz.
Samsung Members uygulamasına giriş yapalım. > Members Sağ Alt köşede bulunan Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil > Pil Durumu İyi veya Kötü bilgisi ekrana gelecektir.
Kötü ise; Cihaz hafızasında bulunan veriler yedeklenerek fabrika ayarlarına geri döndürülmeli, sorunun devamında ürünü kutu içerikleri ile servis merkezimize iletmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 10:29 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 11:08 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 11:05 PM (Last edited 02-19-2020 11:05 PM ) in
DiğerSanırım sorunuzun cevabı fotoğrafta.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 11:09 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 11:38 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 01:01 AM in
Diğer
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 09:31 AM in
DiğerMerhaba GyZ3N,
Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Cihazınızı kapatıp açmanın kullanım sağladığınız telefonunuza herhangi bir zararı yoktur. Cihazı kapatmadan önce verilerinizin kayıtlı veya yedeklenmiş olduğundan emin olmanızı öneriririz. Batarya'nın durumunu size aktaracağım adımları takip ederek kontrol edebilirsiniz.
Samsung Members uygulamasına giriş yapalım. > Members Sağ Alt köşede bulunan Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil > Pil Durumu İyi veya Kötü bilgisi ekrana gelecektir.
Kötü ise; Cihaz hafızasında bulunan veriler yedeklenerek fabrika ayarlarına geri döndürülmeli, sorunun devamında ürünü kutu içerikleri ile servis merkezimize iletmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 04:38 PM in
Diğer