cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG SADECE ONEUI KULLANSA OLMAZ MI?

(Topic created on: a month ago)
487 Views
ErenG09
Active Level 6
Options
Diğer
Dediğim gibi oneui yazılımı artık androidin en iyi yazılımı şimdi Google'ın androidinden kurtulsak sadece oneui yazılımı kullansak olmaz mı? Uygulamalarda bile eksik yok. Sadece PlayStore olsun. Temel uygulamalar zaten samsungun var ve yeterli. 

Edt: Arkadaşlar Samsung kendi tarayıcısı var mesajlar,rehber,telefon,not,takvim,müzik,cloud ve galaxy ai var. Yani bunlar varken play store ve haritalar(indirilebilir) dışındaki hiçbir Google uygulamasına gerek yok.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Diğer
Yeni bir işletim sistemi yapabilmesi için gerekli şartları oluşturursa ve gerekli donanımı ve yazılımı sağlarsa neden olmasın?

Fakat dediğin şey şu an için gülünç. Neden dersen, dünya genelinde şu an Samsung milyonlarca kişiyi işten çıkarıyor. (Ekonomik buhrandalar.)

+ bağımsız çip yapması lazım, buda zor..

View solution in context

32 Comments
sezgin24
Active Level 4
Diğer
Tamam
berkesait
Active Level 4
Diğer
Nasıl olucak o abim be
ErenG09
Active Level 6
Diğer
Samsung'un sözleşmeleri feshetmesi ile
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 9
Diğer
İyide android işletim sistemi Google nin değil mi?
ErenG09
Active Level 6
Diğer
Tamam komple oneui üzerine yeni bağımsız bir işletim sistemi kursunlar bu kadar hizmetle zaten yeni baştan kurmak kadar zor olmaz.
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 9
Diğer
Sen sıfırdan yeni bir yazılım yapsın diyorsun ama o iş öyle kolay olmuyor maalesef. Zaten Samsung un daha önce tv saat ve bazı cihazlarda kullanılan kendi yazılımı vardı adı tizen ama maalesef geliştiremediği için vazgeçti.
ErenG09
Active Level 6
Diğer
Geliştirmek zorunda altyapı var zaten Huawei harmonyos next tanıtacak. Dünyada yeni 3.bir mobil işletim sistemi. Yarın xiaomi de katılır. Samsung gömülür gider eğer bir hamle yapmazsa. Çok fazla rehavete kapıldı şu 2 senede bu kadar kullanıcısı, ünü ve altyapısı varken gelistirmemek ahmaklık artık ne kadar zorsa mecbur buna.
0 Likes
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Diğer
Hatırlatma tizen'den vazgeçip şuan kullandığım saati çöp edecekler..
(Samsung watch, SM-R800, kendi yazılımı kendi saati.. 😭)

Galaxy store'den Uygulama yükleyemiyeceğim..
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 9
Diğer
Maalesef öyle olacak sizin adınıza üzüldüm. Bende de s3 fronteir vardı tizen gayet güzel çalışıyordu.