Original topic:

SAMSUNG MOBİL 1.Sıraya Yükselmiş

(Topic created on: 07-23-2025 11:50 AM)
206 Views
TRAtaberk
Expert Level 3
Options
Diğer
2025 2. Çeyrek Global Satış Pazar Satış Payı:
image

12 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Diğer
Arada avans veriyor rakiplere sonra hemen eski yerine dönüyor kral sksnsksnskdndkdn
TRAtaberk
Expert Level 3
Diğer
Hahaha aynen öyle 😀
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Diğer
Hahahahahhahahaa ula ya işte buuuu ❤Samsung❤
Diğer
Bu üç sıra değişmez kolay kolay
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Diğer
Aynen xiaomi 3.sıradan devam eder
Diğer
Redmi serisi hariç iyi aslında xiaomi
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Sadece gördüğünü okuma var birde grafik okuma diye bişey var. Samsungun 10-15-17-18-20 bin lira gibi rakamlara satılan ayrı ayrı bir sürü cihazı var. Bunları bi zahmet hesaba katarsak yukarıdaki tabloya göre en çok para kazanan marka değerini arttıran ve malesef lider olan yine apple. Samsungun o rakamlara satılan cihazları olmasa sadece apple gibi belli rakamın üzerinde cihazları olsa o tabloda belki üçüncü sırada olacak.
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 3
Diğer
Gönderi başlığındada belirttim Samsung mobil diye yani bütün cihazlarını kapsıyor,merak etmeyin anlaşılır gayet.Apple az kısıtlayıp uygun fiyatlı cihaz üretsin zor değil.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Ben apple güzellemek yada samsung kötülemek için söylemedim. Amacım o değil. Ama yorumlara bakarsanız işte bu ya, samsun yaa vs. gibi şeyler söylenmiş konuyu biraz daha şeffaflaştırmak için yazdım. Gerçekçi baktığımızda burda samsungun liderliği gibi bi durum malesef yok. Bazı detayları düşünemezsek sadece gördüğümüzü yorumlayabiliriz bence
0 Likes