cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sıradaki Gelsin #2 [Ateş Hattı #29]

(Topic created on: yesterday)
20 Views
Siberizm
Active Level 6
Options
Diğer

Nabıyonuz? Uzun süredir Sıradaki Gelsin serisi gelmiyordu. Çok uzun bir süredir hemde... Neyse bugün yine eleştireceğimiz bir ton konu var. İlkiyle başlayalım:

Anlamsız Paylaşımlar:

Forumda biri var. Ve bu birini herkes tanıyor. Modlar kaldırmasın diye isim vermek istemiyorum. Sürekli alakasız paylaşımlar yapıyor. Samsung'la hiç bir ilgisi olmayan paylaşımlar.

Modlar kaldırıncada niye kaldırdınız diyor. Acaba niye ya? Hiç düşündün mü acaba niye? Forumun kurallarından haberin var mı senin?

Bir de bunu destekleyen biri de var. İkisinin yaşının toplamı 15 falan yani. Normalde yaşların zerre umurumda değil. Ama bunlar harbi çok çocuksu hareketler sergiliyorlar. Saçma sapan bomboş tipler. Neyse

『SIRADAKİ GELSİN』

Pil Sağlığı:

Sürekli pil sağlığını paylaşanlar bizden ne gibi bir cevap bekliyor gerçekten merak ediyorum. Her gün aynı sonuçları alıyorsunuz ve paylaşıyorsunuz. Niye? Gerçekten merak ediyorum bizden nasıl bir cevap bekliyorsunuz?

『SIRADAKİ GELSİN』

İşine Geldiği Gibi Davranan:

Bir tane " isimsiz " arkadaş var. Kafa yapısı çok değişik. DM'e gelince memnuniyet duyar postların altında toksiklik yapar. Gerçekten çok değişik biri. Çocuk desem çocuk değil ergen desem ergenler bu denli saçma davranan tipler değil.

Derdi anlamış değilim kendiye ne yaşıyorda böyle şizofrenik tavırlar sergiliyor çözemedim
19 Comments
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Henüz açık bir forum olmadığından ve SEO yapacak birini bulamadığımızdan yapmadık hocam
VedatA545G
Expert Level 4
Diğer
Kanka pil sağlığı çabuk bitiyor normal bu nedenleri; şarjı çıkarıp tekrar takmak çok oyun oynamak sahte hızlı şarj adaptörü kullanmak ya da bazıları düzgün kullanmadıkları da için olabilir zaten yeni telefon alır almaz hemen pil sağlığı düşüyor
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Vedat benim yorumumla senin söylediğin pil sağlığı ne alaka anlamadım. Ben başka bir konudan bahsediyorum.
0 Likes
Diğer
Söylenecek çok şey var ama ne desek boş bunlara hocam
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Maalesef hocam...
Diğer
Aynısını sen de yapmıyormuydun?reklam gönderisi forum kurallarına aykırı olduğu halde neden atmıştın o zaman? Ve kaldırılınca neden modlara salladın ? Ana hesabın süresiz banlanınca da yeni hesap açman ban evade yapmış olduğun anlamına geliyor 🙂 ayrıca bomboş tipler derken? Sadece arkadaşın arkasındayım destekliyorum anlamında dedim ama birkaç ay önceki gönderimin ssini atıp fikirlerimin önemsenmeyeceğini söyleyip neden dalga geçmeye çalıştığını anlamadım. Ben 18 yaşındayım umursamam da neden çocuğa bunu diyorsun? Şizofrenik hareketler derken? Orda bahsettiğin kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama bu üslupla diğer kullanıcıların seni destekleyeceğini düşünmüyorum))

Ayrıca batarya sağlığı paylaşmakta bir sorun görmüyorum. Yani forumdaki gönderileri biraz fazla önemsiyorsun bence çimene dokunmalısın.ama kötü anlamda demedim
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Peki ben reklam yaptım. 14 gün boyunca ses çıkarmayan modlar 15. Günde ses çıkarırsa o zaman sallarım. Biraz akıl yürütünce mantıklı gelebilir sana.
DenizA55
Active Level 10
Diğer
Ateş Hattı serisine bayılıyorum dediğiniz çoğu şeyin arkasındayım
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Teşekkür ederim hocam 😊🙏🏻. Katılmadığınız yerleri de tartışmak isterim açıkçası. Sizinle kaliteli bir fikir alışverişi yapacağımızdan eminim bu konuda 😊
DenizA55
Active Level 10
Diğer
O anlamda değil hocam ben bir süre Members'a ara vermiştim o zamanki Ateş Hattı konularınızı okumadım o yüzden çoğu dedim 😊