cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sıradaki Gelsin #2 [Ateş Hattı #29]

(Topic created on: yesterday)
19 Views
Siberizm
Active Level 6
Options
Diğer

Nabıyonuz? Uzun süredir Sıradaki Gelsin serisi gelmiyordu. Çok uzun bir süredir hemde... Neyse bugün yine eleştireceğimiz bir ton konu var. İlkiyle başlayalım:

Anlamsız Paylaşımlar:

Forumda biri var. Ve bu birini herkes tanıyor. Modlar kaldırmasın diye isim vermek istemiyorum. Sürekli alakasız paylaşımlar yapıyor. Samsung'la hiç bir ilgisi olmayan paylaşımlar.

Modlar kaldırıncada niye kaldırdınız diyor. Acaba niye ya? Hiç düşündün mü acaba niye? Forumun kurallarından haberin var mı senin?

Bir de bunu destekleyen biri de var. İkisinin yaşının toplamı 15 falan yani. Normalde yaşların zerre umurumda değil. Ama bunlar harbi çok çocuksu hareketler sergiliyorlar. Saçma sapan bomboş tipler. Neyse

『SIRADAKİ GELSİN』

Pil Sağlığı:

Sürekli pil sağlığını paylaşanlar bizden ne gibi bir cevap bekliyor gerçekten merak ediyorum. Her gün aynı sonuçları alıyorsunuz ve paylaşıyorsunuz. Niye? Gerçekten merak ediyorum bizden nasıl bir cevap bekliyorsunuz?

『SIRADAKİ GELSİN』

İşine Geldiği Gibi Davranan:

Bir tane " isimsiz " arkadaş var. Kafa yapısı çok değişik. DM'e gelince memnuniyet duyar postların altında toksiklik yapar. Gerçekten çok değişik biri. Çocuk desem çocuk değil ergen desem ergenler bu denli saçma davranan tipler değil.

Derdi anlamış değilim kendiye ne yaşıyorda böyle şizofrenik tavırlar sergiliyor çözemedim
19 Comments
Solution
VedatA545G
Expert Level 4
Diğer
Bende samsung müşteriye arayacaktım pil sağlığı baktırmak için sonra vazgeçtim 😂 çünkü çok beklemek istemiyorum uzun sürüyor sonra ama smart tutor olmadan da pil sağlığı bakabiliyorum
Solution
Diğer
Pil sağlığı konusunda bende bezdim 😩🤦🏻
Diğer
+1👍
VedatA545G
Expert Level 4
Diğer
Aynen ama gerek yok ki sonra insan üzülüyor pil sağlığı düştü diye
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Keşke bunlar olmasa hocam... Geçen bende birine forumda sinirlendim. Gönderi sahibi kişi açık açık belli ki Samsung fan'ı ama ben fan değilim diye gelmiş beni eleştiriyor. Benim onun gönderisinde yorumumda bir konu hakkında eskisi daha iyiydi yazmıştım. Daha sonra bana, Samsung Allah'tan sizin gibi düşünmüyorda yenilik yapıyor dedi. O sözden sonra yinede bir büyüklük gösterip çok bir şey demedim. Abi biz bir şeyi güzel olsada olmasada eleştirebiliriz bu en doğal hakkımız. Ve daha sonra gördüm ki adamı sadece bir kişi destekliyor hemde her yorumunda 😂 tanıdığı herhalde. Vallaha şaşırıyorum artık. Gönderi için elinize sağlık hocam.
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Hocam sadece tek kişinin desteklediğini duyunca daha da bi gülme tuttu 😂. Bu tiplerden kurtulmak mümkün değil. Benim Asena Forum'da bunlar yok 😎
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Hocam eskiden de demiştim nedense asena forum bende google'a yazdığım hâlde artık çıkmıyor. Hatta proxy web'den de baktım yine yok linkini özelden bir atarmısınız.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Diğer
SEO yapmadık çünkü hocam. Linki atayım size heme
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
SEO arama optimizasyonunu yapmanız forumu büyütmeniz için çok önemli bir unsurdur hocam. Şimdi attığınız link ile sayfayı açabildim bakacağım duruma göre.
0 Likes