cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Quick Share Çalışmıyor

(Topic created on: 01-13-2024 07:43 PM)
407 Views
1Mehmet_Bey
Active Level 2
Options
Diğer
Bilgisayarım ile telefonum arasında dosya aktarımı için Google Nearby Share kullanıyordum, fakat bilgisayarımın telefonumu bulması biraz zor oluyordu ben de Samsung'un Quick Share'ini deneyeyim dedim ve uygulama yorumlarında
bir çok kişinin aldığı hatayı aldım.

image

Sol üstte programın sistem gereksinimlerini, sol altta aldığım hatayı ve sağ tarafta ise wifi kartım ve bluetooth kartımı görebilirsiniz. Sistem gereksinimlerinde wifi kartı ve bluetooth kartının yanında parantez içindeki (Intel) yazısını görmüş olmalısınız, ben bunu görünce düşündüm ki acaba uygulamayı kullanmak için wifi ve bluetooth kartının illa ki Intel marka mı olması gerekiyor acaba dedim. Sizce bu doğru mu? Uygulamayı kullanabilmek için Intel marka wifi ve bluetooth kartlarına mı sahip olmalıyız?
7 Comments
Hotashika
Active Level 7
Diğer
Ben kendi kurduğum sürüm ile sorunsuz kullanıyorum isterseniz size kurulum dosyasını ve kurulum videosunu atabilirim.
0 Likes
Hotashika
Active Level 7
Diğer
Kurulum videosundan kastettiğim şey güvenli olup olmadığı.
0 Likes
1Mehmet_Bey
Active Level 2
Diğer
Wifi ve bluetooth kartınızın markası nedir? Ayrıca ben uygulamayı Microsoft Store'dan indirdim.
0 Likes
Hotashika
Active Level 7
Diğer

Kheylan_1-1705164750489.pngKheylan_2-1705164754599.png

buyrun

0 Likes
1Mehmet_Bey
Active Level 2
Diğer
Evet, wifi kartınız da bluetooth kartınız da intel. Benim wifi kartım da bluetooth kartım da mediatek marka. Bende çalışmamasının nedeni bu galiba.
0 Likes
Hotashika
Active Level 7
Diğer
Evet sorun bu, samsung quick share pc versiyonunu için intel marka olmasını zorunlu kılmış.
GalaxyM14
Active Level 7
Diğer
Dosya yöneticisi + indir. Ağdan erişimi aç. ftp diye başlayan adresi bilgisayardaki dosyaların adres çubuğuna yaz ve bilgisayardan rahatça dosyalara erişim sağla.
0 Likes