cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Play Store'dan Daha İyi: Aurora Store! [Zinciri Kırın S2 #1]

(Topic created on: 07-15-2024 03:50 PM)
907 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

Hepimiz hayatımızda Play Store kullanıyoruz. Buna mecburuz. Çünkü Android'in mağazası Play Store'dur. Ancak Play Store'u bir mağaza değil bir alt yapı olarak düşünebiliriz. 

Play Store'un alt yapısını kullanıp çok daha iyi bir deneyim sunan mağaza Aurora Store ile tanışın:

image

Aurora Store, Play Store'un kullandığı depoları kullanarak uygulamaları yayınlar. Yani Play Store'da bulunmayan hiç bir yazılım burada yoktur.

Açık kaynak kodlu özgür yazılım bir mağaza uygulamasıdır. Arasında ki farkı ise Anonim devam etme ve hiç veri göndermeden kullanım sağlamasıdır. 

Yani tamamen güvenli ve gizli bir dolaşım sunar.

image

Anonim ve Anonim Güvenli Değil seçenekleri olacaktır. Güvenli Olmayan Anonim de kesintili bağlantılar sağlanır. Gizlilik konusunda Play Store ile aynı politikları izler

image

Play Store gibi hesabınızı da yönetebilirsiniz.

Siz ne düşünüyorsunuz?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Quantum-A
Active Level 9
Diğer
Elinize sağlık hocam, yararlı bir gönderi olmuş. 😊

Aurora Store'yi eskiden Bliss Os'de görmüştüm. Şuan f-droid aracılığıyla cihazına kurdum ve anonim kalma detayı gerçekten çok hoşuma gitti.1721048266781_1721048266767_0.jpg

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam gitlab üzerinden mi yoksa f-droid üzerinden mi indirmeliyim1721049113538_1721049113531_0.jpg

View solution in context

Solution
Diğer
Ben bi ara kullanıyordum f Droid ile birlikte Güzel mağaza

Şimdi resmi sitesinden indirme sayfasına girdiğimde indirme için nightly ve release seçenekleri çıkıyor hangisinden İndirme yapmam gerek ve ne farkları var?

Bir de nightly de signed ne anlama geliyor hangisi seçilmeli? 1721054717042.jpg1721054717079.jpg1721054717130.jpg

View solution in context

29 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bir ara kullanmıştım bunu, ama güncellemeler biraz daha yavaş geliyordu. O yüzden bırakmıştım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bant genişliğinde sorun vardı hocam. Kapattılar o açığı ancak ben bir sorun yaşamamıştım hiç
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tamamdır hocam, Peki anonim olarak giriş yapsam bende yüklü olan uygulamaların da güncellemeleri yine gelir mi
Anonymous
Not applicable
Diğer
İnanın bilmiyorum hocam ben bugüne kadar hep Google hesabımda kullandım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bende öyle yapmıştım hocam, anonim olarak kullanmak istiyorum ama güncellemelerden emin değilim. Google ile giriş yapsam bu sefer de anonim kadar güvenli olmayacağını düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şöyle evet Google verileri alınacak ancak Google 'a veri gòndermeyevek hocam
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tamamdır hocam
Diğer
Neden böyle bir konu açma gereğinde bulundunuz hocam ?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Zinciri Kırın serisi alışılagelmiş bütün standartlara alternatifler sunar hocam