cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

PUBG Mobile FPS Artırma

(Topic created on: 04-14-2021 02:19 PM)
1482 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Diğer

Nasıl Yapılır? (Android 11)

Android akıllı telefonlarda özellikle giriş seviyesi ve orta segment cihazlarda PUBG Mobile 30 ve 40 FPS ayarlarıyla çalışıyor. Siz ayarlar sekmesinden en akıcı ayarları seçseniz bile genellikle bu durum değişmeyebiliyor:

Sizin için önerdiğimiz yöntem ile başka bir ek uygulamayı kullanmadan kolayca oyunu 60 FPS olarak oynayabilirsiniz.

Android 11 kullanıcısıysanız ve HEX Editor size çözüm olmuyorsa FPS arttırmak için izlemeniz gereken adımlar şu şekilde:

- Öncelikle dosya yöneticisi uygulaması olan X-plore File Manager'ı Google Play Store'dan indirin:

- Dahili depolama alanı için gerekli izinleri verin. Dahili depolama alanı - Data - Android şeklinde ilerleyin. Uygulama sizden izin istediğinde, gerekli izni verin.
- Akshay Gaming tarafından paylaşılan dosyayı telefonunuza indirin:

- İndirilenler klasöründeki indirdiğiniz dosyayı kopyalayın.
- Şimdi şu klasör yolunu izleyin; Android - Data - com.tencent.ig - Files - UE4Game - ShadowTrackerExtra - ShadowTrackerExtra - Saved - Config - Android
- Son ulaştığınız klasör olan Android klasörüne indirdiğiniz dosyayı yapıştırın.

Artık PUBG Mobile'ı açtığınızda yeni bir grafik seçeneği sizi karşılayacak. Böylece oyununuzdaki FPS'yi artırabileceksiniz.

Kaynak : Technopat
8 Comments
RedDawnツ
Active Level 7
Diğer
Çok yararlı olmuş denemeye gidiyorum.
RedDawnツ
Active Level 7
Diğer
Aksay Gamingin dosyasını bulamadım rica etsem atabilirmisin
EfeA21s
Active Level 8
Diğer
Birşey sorabilir miyim
Telefon %kaç olunca şarja takılmalı
RecepF
Expert Level 5
Diğer
%15'in Altına düştüğünüzde şarza takarsanız iyi olur
EfeA21s
Active Level 8
Diğer
Bazı kullanıcılar kafamı karıştırdı %20 olunca tak %80 olunca çıkar diye size sordum çünkü bilgili birine benziyorsunuz
WhcYunus
Active Level 8
Diğer
%100 de çıkarmak en sağlıklısı, şarj döngüsünden tasarruf etmek için %80 diyorlar..
RedDawnツ
Active Level 7
Diğer
Teşekkür ederim kral
RecepF
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim
0 Likes