cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

PC EMULATORUYLE HALF LIFE 1 ONLINE OYNADIM

(Topic created on: 02-23-2025 11:27 AM)
142 Views
samsung_s9plus
Active Level 5
Options
Diğer

Arkadaşlar ben ayar yaparak half life 1 online oynadım ve oyunda 19 kişi olmasına rağmen kasmıyordu cihazım samsung s9+ ve exynos işlemcili versionda oynadım ve sarıyor isterseniz sizde kullanabilirsiniz (snapdragon işlemcili telefonlar için winlator 9.0 kurup ordan + ya basıp yeni contenier oluşturuyorsunuz grafik driveri turnip yapıyorsunuz ve dxvk yazanı cnc ddraw seçiyorsunuz ve gerekli yazılımları kurduktan sonra oynayabilirsiniz)[öbür işlemciler içinde winlator glibc 2.0 ordanda oluşturuyorsunuz aynı şekilde fakat orda turnip yok turnip internetten indiriyorsunuz wcp yazan sonda dosya olan sonra onu contents kısmına gelip ordan seçiyorsunuz turnipi ve ekle diyorsunuz ve dosyalarınızdan turnipi seçiyorsunuz sonra conternier oluşturunca orda VRGL değiştirip turnipi seçin sonra cnc ddraw onu seçin altan sonra oyunu kurup oynayabilirsiniz ama oynayacaksanız oyunyöneticisi sitesinden indirip kurun oyunu ve hatırlatma: winlator glibc 2.0 da başlattığınızda conternieri orda start yazar altta ve orda tek tıklayışla tüm yazılımları kurabilirsiniz

Burda internetim yavaş olduğu için tuaf gözüküyor ama sorun yok yani oynayabilirsiniz online ve ekran kaydı aldığım için ses yok normalde ses var
4 Comments
Diğer
Half life ı buzdolabında bile akıcı oynayabilirsiniz optmizisayonu çok iyi bir oyun
Diğer
Evt şuan ben j8 de j2 de bile çalıştırabilirim😊
0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Diğer
PC Emulator kullanmak yerine Xash3D kullanmak daha güzel sonuç verir bence. Xash3D özellikle Half Life'ı çalıştırmak için yapılan bir emülatör
0 Likes
Diğer
Ama onda sunucu fazla yok denedim pc olanda daha fazla sunucu var
0 Likes