cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Outlook hesapları

(Topic created on: 03-31-2025 09:27 PM)
157 Views
Mahzun
Active Level 1
Options
Diğer

Merhaba arkadaşlar 2 marttan itibaren outlook hesaplarına giriş yapılamıyor şifre doğru olmasina rağmen giriş yapamiyorum yeni bir hesap açtım 1 gün sonra hesap kilitlendi diyor bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim 

12 Comments
Citos
Active Level 7
Diğer
İki adet Outlook hesabım var, ikisinede sorunsuz giriş yapabiliyorum, geçenlerde windows 11 de bulunan Outlook uygulamasını sildim yerine thunderburd yükledim hesaplarda sorunsuz oturum açtım.
Mahzun
Active Level 1
Diğer
Çalışır vaziyette eposta kendiliğinden çıkış yapildı uyarısı aldım 2 marttan sonra hicbir şekilde giriş yapamiyorum sonra bir hesap daha açtım 1 gun sonra outlook hesabıniz kilitlendi dedi
0 Likes
Citos
Active Level 7
Diğer

Muhtemelen hesabınız çalınmış olabilir, şimdi cevap alacağınız sanmam ama yinede şansınızı deneyin, sorununuza buradan yanıt ve çözüm bulabilirsiniz.

Mahzun
Active Level 1
Diğer
Teşekkürler burdan girincede aynı sorunla karşılaşıyorum bu sorun skype nin kapatılmasiyla ilgili olabilirmi acaba mayısta skyp kapatılacakmış
Citos
Active Level 7
Diğer
Rica ederim. Skype ile bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Farklı bir adres ile giriş yapıp yardım isteyebilirsiniz, bilgisayarınızda virüs olabilir, Windows 10 11 kullanıyorsanız ve windows defender aktif ise
PowerShell yönetici olarak çalıştırıp

Start - MpWDOScan

Yazıp enter basın. Virüs kaynaklı ise sorununuz çözülür.
Mahzun
Active Level 1
Diğer
Android cep telefondan giriyorum ben eposta adresini ve şifresini girince hesabiniz kilitlendi microsft hesabinizda bazı ihlaller tespit edildigi icin kilitledik diyor
Citos
Active Level 7
Diğer
Bayramdan sonra X üzerinden Microsoft türkiye ye DM atın gün içerisinde dönüş yaparlar.
Mahzun
Active Level 1
Diğer
Tamam cok teşekkür ederim değerli bilgiler icin 🍫
Citos
Active Level 7
Diğer
Rica ederim 😊