Original topic:

One ui

(Topic created on: 3 weeks ago)
41 Views
OğuzS25Iphone16e
Expert Level 5
Options
Diğer

7 yıl güncellemenin kokusu çıktı sanki biraz🤔 

Samsungu apple'a yetişmiye çalışıyor demiştik ama meğersem sadece göz boyamaymış zira one 8 zaten bildiğiniz gibi bomboş bir güncellemeydi. 8.5'te ondan farksız şekilde bomboş ve bolbol hatalı bir güncelleme. One ui 9'da beta 1'den görüleceği üzere yine bomboş bir güncelleme. Şimdi kimse daha beta demesin çünkü samsung gibi üşengeç ve dandirik bir firma asla beta 1-2den sonra major yenilik yapmaz sadece minicik tweakler. Sonuç olarak 8,8.5 ve 9 anca 1 ana güncelleme edebilecek kapasitede. Samsungtan da bu kadar 7 yillik guncelleme olurdu tebrikler😁 tabi bu güncellemelerde asla bir hata düzeltmesi veya optimizasyon yapmadiklarininda altini cizelim
Diğer
🥴
0 Likes
icagatay
Active Level 6
Diğer
Samsung peki hangi markayı örnek almalı sizce?
0 Likes
Diğer
Apple
0 Likes
Diğer
E madem samsung'dan nefret ediyorsunuz neden hala samsung kullanıyorsunuz onu anlamadım😅 güncellemeler gayet yerinde ve iyi. 8 yıldır one ui kullanıyorum farkı kullanıyorum bazı durumlar haricinde hala sorunsuz kullanıyorum.
Diğer
Hem android hem ios kullanmal icin, teknolojiyi takip ediyorum. One ui'nda bu kadar kotu olmasi rezil bir durum dile getiriyorum. Guncellemeler ne yerinde ne de iyi ve sorunsuzda degil. One ui'a sorunsuz diyen biriyle muhatap olunmaz ama ben sizi aldim 🫷
Diğer
Ben sorunsuz demedim, yanlış anlamaya musait kişi sizsiniz😊 eğerki düzgün kullanırsanız sorunsuz çalışacak bir işletim sistemidir diyorum. Kullanmasını bilmiyorsanız yapacak birşey yok😊
Diğer
Ben kendimi yanlış ifade ettim one ui ile sorunsuz kelimesini ayni cumlede kullanan kisilerle desem daha dogru olurdu 😂 kullanmasini ogretir misin bana mesela quick panel ve duvar kagidi ozellestirmek istedigimde telefon deli gibi kasiyor. Kullanmasini ogretin lutfen nasil cozerim
Diğer
Bilmediğim için soruyorum quicj panele duvar kağıdı koymak sistem özelliği mi yoksa good lock ile mi oluyor?
Diğer
Good lock ile ama ondan bahsetmiyorum. Demek istedigim quick panel lagli, kasiyor ve düz normal şekilde kilit ekrani duvar kagidi degistirmek istedigimde ya degistirme secenegi 5 saniyr gecikiyor yada kasa kasa aciliyor. Fevri yazdigim icin birlesik gibi oldu. Bu yazdigim ikisi 2026'da en berbat çinlide bile olmayan seyler ama bakiniz samsungumuzda oluyor 😂 daha 10'larca sistem genelinde rahatsiz eden kasma hata sayarim ama bu 2'si artik bariz. Benim asil sinir oldugum sey samsung hala 2020den kalma animasyonlar kullanmasina ragmen bu dandirik animasyonlarin bile kasinti calismasi
Diğer
Ben sadece oyun oynarken kontrol paneli yarım saniye geç çalışıyor ki bu gayet normal. Iphone kullandığım zamanında bazenleri komple kontrl paneli açılmıyordu bile ekranın yarısında kalıyordu. Hiçbir işletim sistemi sorunsuz değil ama kullanıcı kendisi müdahale ederek "sorunsuz" yapabilir. Yatay modda iken yarım saniye gecikmesi benim için sorun değil. Diğer zamanlarda da kasıyorsa %90 ya uygulama optimize bağlamlarını düzemli olarak yapmadınız yada good lock servisleri kullanıyorsunuz. Good lock servislerini samsungun kendisine entegre etmeme sebebi daha kararsız olmasından dolayı. Ama insanlar anlamıyr bunu maalesef. Benim de good lock yükleyince telefon kafayı yiyor