cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI ile iOS Kıyaslanamaz!

(Topic created on: 08-29-2024 11:10 AM)
488 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer

Son zamanlar bu çok artmaya başladı burada. Cidden çok garip davranılıyo. Bilgisi olan olmayan herkes olağanüstü bir şekilde saçmalamaya başlıyo. Fakat One UI ile iOS asla kıyaslanamaz! Neden mi? Gelin Teknik olarak inceleyelim ikisinide:

iOS

Kendi başına bir işletim sistemi

Güncelleme erken gelir ÇÜNKÜ cihazların bütün parçaları Apple'a aittir entegresi daha kolaydır

Güncelleme her cihaza aynı anda verili yine herşey Apple ait olduğu için entegresi daha kolay

One UI

Android'in modlu hali

Güncelleme geç gelir çünkü onlarca cihaz ve o cihazların içinde onlarca bileşen var

Her cihaza aynı anda verilemez her cihaza ayrı ayrı optimize edilmesi gerekli

One UI'ın bu dezavantajları Samsung'dan mı kaynaklı? Hayır değil. Android'in geliştiricisi Google. Çıkıpta Samsung’un parçalarına özel işletim sistemi yazmaz.

Bu saçma gereksiz kıyaslamalarınızı bitirin. Komik gözüküyor 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Seyhqn
Active Level 7
Diğer
Kesinlikle öyle, duygularımıza tercüman olan bir paylaşım olmuş

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Görüşünüze katılıyorum hocam, İOS ve One UI kıyaslanması için One UI'ın Android'in bir parçası değil tamamen samsunga ait bağımsız bir işletim sistemi olması gerekmektedir.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tofaş ile BMW yi kiyaslamak gibi bir şey 😂

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Çok Haklısınız Hocam Bu Postu Yaymalıyız Ki Herkes Görsün 😊👍

View solution in context

14 Comments
Solution
Seyhqn
Active Level 7
Diğer
Kesinlikle öyle, duygularımıza tercüman olan bir paylaşım olmuş
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Görüşünüze katılıyorum hocam, İOS ve One UI kıyaslanması için One UI'ın Android'in bir parçası değil tamamen samsunga ait bağımsız bir işletim sistemi olması gerekmektedir.
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Ki bu dediğiniz çok zor hocam. Google tamamen Samsung’dan bağlantıyı kesmeliki anca öyle yeni bir OS gelir
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet One ui zaten bir işletim sistemi gibi hissettiriyor saf androide benzemiyor pek yeni gelecek One ui 7 le artık tamamen saf androidden kopucak
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tofaş ile BMW yi kiyaslamak gibi bir şey 😂
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
😅😂
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Hiç bir **bleep** yok 😂🙏🏻
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Söylediklerine katılıyorum. Sadece samsungun hiç hatası yok sıfır hata diyemeyiz asla. Tabi bence. Çünkü durum zaten tam da senin anlattığın gibiyken bide üstüne gereksiz onlarca model çıkarıyor. Mesela A0X bile bence çok gerekli bi model değilken gidip bide A0X S falan çıkarıyor. Aynı şeyi A1X modellerinde de yapıyor. A serisi varken M sersi, M serisi varken F serisini çıkarıyor. Hem flip hem fold varken şimdi bide foldun incesini çıkaracak mesela. Zaten katlanan cihazlar yüzde yüz sorunsuz değil hala. Ama samsung çıkardıkça çıkarıyor. Bu örnekleri daha da arttırabilirim. Ve tüm bunlar özellikle güncelleme sorunları konusunda güncellemelerin gecikmesi stabil olmaması vs gibi konularda en temel sebeplerden biri. Dediğim gibi söylediklerine net katılıyorum ama sadece samsungun hatalarını görmemeye çalıştığın kısıma hiç katılmıyorum..
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Samsung’un en büyük hatası zaten entegrede sorun yaşarken ki bu Global Android sorunu durmadan model çıkarması sizinde dediğiniz gibi