cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 8 konsept

(Topic created on: 4 weeks ago)
331 Views
Igalaxy
Active Level 7
Options
Diğer

image

Yarın One UI 7 dağıtıma başlayacak muhtelemen one ui7 7.1 gibi sürümlerde gelir
Bundan sonra one ui8 gelecek fakat çok büyük değişiklkler beklenmiyor ve işte one ui8 için öneriler:

1- Klavye tasarımı ve yenilikler
image
Resim örnek olsun diye var
Bence klavye tasarımı değişerek modern bir yapıya getirelebilir ayrıca klavyeye türkçe dil desteği getirilip türkçe emoji aratma getirilmeli 
Ek olarak klavye menüsü değiştirilebilir

image
Eski

image
Yeni

2- yeni ikonlar
image

Şuan belli tasarım yok fakat one ui7 ikonları biraz daha geliştirilebilir açık ve koyu temalar eklenebilir ikonlar için

3-varsayılan asistan bixby ve dil desteği 
image

Google gemini gibi herkesin kullandığı bir asistan yerine samsungun kendi yaptığı iyi bir asistan bixby kullanmıyoruz bixby varsayılan asistan yapılabilir bir çok özellikte eklenebilir ayrıca dil desteği olmayan ülkelerdeki telefonlara dil desteği getirilip kullanımı yayılabilir bixby bütün samsung cihazlarına eklenerek ekosisteme katkı sağlabilir

4- Daha modern bir arayüz
image

Resimdeki gibi çoğu yerde böyle simsiyah eskide kalmış tasarımlar var bunlar one ui8 örneğindeki gibi daha güzel hale getirilebilir sadece burda değil çoğu yerde daha güzel bir arayüz kullanılmalı bence

Şuan aklıma gelen bunlar tabi daha birsürü şey var aslında gelmesi gereken 5-10 yıla gelirler belki

13 Comments
Muhammedsafa
Active Level 7
Diğer
Bixby hakkında yeni güncelleme geleceğini sanmıyorum çünkü Google ile anlaşma yaptılar seneye tozlu raflarda kalır Bixby
Igalaxy
Active Level 7
Diğer
Belki getirirler 😞
Muhammedsafa
Active Level 7
Diğer
Bi umut be 😅
Igalaxy
Active Level 7
Diğer
😁
PoğaçamenTR
Active Level 7
Diğer
yahu abim daha 7 çıkmamış sen gözü 8e dikmişsin bosver bence, zaten kullanıcı isteklerine bakmıyorlardır ki?
Igalaxy
Active Level 7
Diğer
One ui7 geldi gelecek geleceğe de bakmak lazım bu zaten konsept ama belki görürlerse getirirler 😅
PoğaçamenTR
Active Level 7
Diğer
İnan bana, kullanıcı yorumlarını kale bile almıyor olduklarına yemin bile edebilirim
Igalaxy
Active Level 7
Diğer
Doğrudur yapcak birşey yok
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Klavyeye ben okeyim 😂