cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Ertelenecek!!

(Topic created on: 02-09-2025 03:22 AM)
43 Views
OmerWillms
Active Level 3
Options
Diğer

Arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorsunuz ancak donanım haberin yaptığı habere göre One UI 7 Renk kalibrasyonu sorunu nedeni ile ertelenmiş. 4. Beta yapacaklarmış, ve bu yüzden kararlı sürüm biraz daha gecikebilirmiş. Bu kötü oldu ;(

17 Comments
Diğer
Yayınlanırsa kimse için iyi olmaz. Kontrast sorunu ne beta 3'te vardı ne S25'te. Ayrıca tek sorun için bir beta daha çıkmaz böyle bir sorun varsa stabil sürümle düzeltilir
IL-DRAGO
Active Level 5
Diğer
Beta 4 bir palavradan ibarettir görürsünüz. Azıcık mantıklı düşünün beta 4 diye bir şey olsaydı beta 3 ten kısa bir süre sonra illaki duyurulurdu. Beta 3 ten sonra beta hakkında hiçbir sızıntı olmamıştı zaten.
Diğer
Yok olur mu öyle şey ice universe ve donanım haber diyorsa doğrudur. Beta yetkilisinin 21 ocakta mesajı atması önemli değil tabi ki Beta 4 daha yeni duyuruldu (!)
IL-DRAGO
Active Level 5
Diğer
Sadece 1 adet ekran renk sorunu yüzünden beta 4 baslatacaklarini sanmıyorum hocam ve ayrıca beta 4 yayinlasaydilar bu kadar beklemezdiler herhalde.
Diğer
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
IL-DRAGO
Active Level 5
Diğer
Yorumu güncelledim 😂
0 Likes
Diğer
Yine kesinlikle katılıyorum 😂
Diğer
Sorunun cevabı basit s25 satsin diye yoksa güncellemede sorun yok sorun olsaydı s25 kullananlar ne yapacaktı strateji güzel