cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Amerika

(Topic created on: 04-09-2025 01:58 AM)
1060 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Diğer

Bildiğiniz üzere One UI 7 için sözlerini tutmadılar ve yayınlayamadılar.

10 nisanda Amerika da yayınlamak demişlerdi oldu 9 nisan, ortalama bizden 7-8 saat gerideler.

Yani bize göre 10-11 nisan Amerika da One UI yayınlanmak zorunda, ama Avrupa veya kore dışında yayınlanmadı.

Tarihler daha fazla uzarsa S23 ailesine geçmiş olsun.

(Ayrıca bazı arkadaşlar fazla boş yapıyor One UI 7 beklememiz hakkında, üstün zekalı arkadaşlar Anroid 14 artık eski bir sürüm, Android 16 beta olarak veriliyor, biz Android 15'i istiyoruz şuan)
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
Benim demek istediğim şu 12 yıldır andorid kullanan birisi olarak saçma sapan stabil olmayan hatarlar dolu arayüz kullanmaktansa stabil gelmesi daha sağlıklı olur.Herkes için güncelleme gelecek ama küresel dağıtım bekleniyor.
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Bu dediğinize saygı duyarım, ama benim kast etmek istediğim durum şu: Android 16 beta olarak yayınlandı, 6-7 ay sonra Android 17 beta oalrak yayınlamak belkide ben neden hala Samsung yüzünden Android 14 kulanıyorum, üstelik Premium bir telefon alarak bu duruma düşüyorum.
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
Bu yıl bitmeden aralık veya ocakta android 16 yı görürüz s25 serisi için android 16 beta sürecini başlatacaklar
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Umarım dediğiniz gibi olur
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
OneUI yıllar sonra ilk kez baştan aşağı değişti hemen hemen,bu durumda üstüne bir kaç şey ekleyip devam ederler.Yani sanmıyorum bundan sonra çok bekleyeceğimizi.
Batuhann1
Active Level 4
Diğer
14 nisana kadar s23 serisinide gelirmi?
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
Nisan sonu büyük bir ihtimal küresel dağıtıma bi başlansın her şey belli olur
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Gelmez
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
.cKuCUNcf8J.jpg
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Yok 14 nisanda gelmez dedim, nisanda gelir.
(Umarım)