cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Amerika

(Topic created on: 04-09-2025 01:58 AM)
997 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Diğer

Bildiğiniz üzere One UI 7 için sözlerini tutmadılar ve yayınlayamadılar.

10 nisanda Amerika da yayınlamak demişlerdi oldu 9 nisan, ortalama bizden 7-8 saat gerideler.

Yani bize göre 10-11 nisan Amerika da One UI yayınlanmak zorunda, ama Avrupa veya kore dışında yayınlanmadı.

Tarihler daha fazla uzarsa S23 ailesine geçmiş olsun.

(Ayrıca bazı arkadaşlar fazla boş yapıyor One UI 7 beklememiz hakkında, üstün zekalı arkadaşlar Anroid 14 artık eski bir sürüm, Android 16 beta olarak veriliyor, biz Android 15'i istiyoruz şuan)
41 Comments
HaktanS23
Active Level 4
Diğer
Apple'da hiç yaşamadım bu olayları samsung kendi ayağına sıkıyor hep pazarı salmış durumda apple'a daha iyi ekranı satmasıda cabası
xHarunx
Active Level 6
Diğer
Aslında şöyle bende her ne kadar beklesemde oneui7 Apple her sene 12 ay da bir güncelleme veriyor ve çok küçük değişiklikler ile , samsung oneui6 üzerinden çok geçmemiş yani bence normal bir durum sadece samsung net tarih vermediği için bu durum yaşanıyor
Diğer
Artık amerikaya da 10 Nisan da yayımlamazlarsa tamamen Samsunga güveni kaybeder kullanıcılar. Markaya zarar.
Diğer
Dalga geçer oldu çünkü 5 ay oldu gelicek güncelleme hala sabır kalmadı.
ereenn
Active Level 6
Diğer
hocam şu one ui 7 sevdanız neymiş ya, daha yeni bir hata çıktı kontrol panelinden kapatamıyorum hiçbir şeyi telefonu kapatıp açmam gerekiyor şu sorunlu arayüzü istemeyin artık
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Dostum yazımın sonunda anlattım, şuan Android 14 kulanıyoruz, Android 14 eski bir sürüm 2023'te çıktı, şuan 2025'teyiz niye 2 yıl öncesinin sürümünü kullanalım?
ereenn
Active Level 6
Diğer
şaka falan mı yapıyorsun reis tepki toplamak için? android 14'e de eski sürüm demezsin
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Dostum evet eski bir Android sürümü.

Android 15 çıktı, çıkalı 1 sene oldu.

Android 16 beta olarak çıktı, muhtemelen bu aylarda resmi olarak çıkacak.

6 ay sonra 17'yi verecekler
Yeni mi diyim 2 yıl önceki sisteme
ereenn
Active Level 6
Diğer
evet yeni de, çünkü yeni. 6 ay sonra da android 17 falan verilmeyecek nereden okudun onu