cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6+1 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni

(Topic created on: 4 weeks ago)
1170 Views
SamsungBuzdolabı
Active Level 7
Options
Diğer

image

Samsung, One UI 6+1 güncellemesini ciddi bir hata nedeniyle süresiz olarak durdurdu. Güncelleme, bazı cihazlarda önemli bir işlevi kullanılmaz hale getiriyor. İşte detaylar...

image

Samsung, geçtiğimiz günlerde dağıtıma çıkan Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini ciddi bir yazılım hatası nedeniyle durdurdu. 7 Nisan itibarıyla Galaxy S24 serisi, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modelleri için dağıtıma çıkan güncelleme, yaşanan sorunlar nedeniyle birçok bölgede geri çekildi. İşte detaylar... 

One UI 6+1 güncellemesi süresiz olarak durdu

Kaçıranlar için One UI 7, 7 Nisan'da bazı ülkelerde, 10 Nisan'da ise ABD’de kullanıma sunulmuştu. Şimdi ise yaşanan sorunlar nedeniyle sunucular üzerinden dağıtımı duraklatıldı. Sorunun kaynağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak erken raporlar,Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili modellerde ekran kilidinin erişilemez hale geldiği yönünde. 

Bu da ekran kilidinin atlanamaması sonucunda telefonları kullanılamaz hale geliyor. Bu da, her iki işlemci platformunu kapsayan ciddi bir güvenlik sorununa işaret ediyor olabilir. Samsung, henüz konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak güncellemenin duraklatılması, uzun bir süredir beklenen One UI 7.0'ın biraz daha gecikeceği anlamına geliyor. 

Güncellemeyi henüz almadıysanız, bu söz konusu gecikmeyi açıklıyor olabilir. Bu bağlamda Samsung'un yazılım takvimine sadık kalıp kalamayacağı, hatanın çözüm süresine bağlı olarak netleşecek. Şimdilik tek yapılabilecek şey, Samsung'dan gelecek resmi açıklamayı ve düzeltilmiş yazılımın ne zaman yeniden sunulacağını beklemek

Kaynak : donanimhaber.com

image

"Geç çıksında hatasız çıksın" diyen eleman neredesin?

Canlarım yetkili biri varsa sunucularda neden hala onu ui7 sunucularda kaldırmadığını yada bu haberin sadece abd geçerli olup olmadığını yazabilir mi?

Yoksa beni cadı diye yalacaklar🔥
image

33 Comments
morley
Active Level 4
Diğer
7 yıl güncelleme alacak diye s24u aldım ama 7 yılda ancak 1ui7 'yi alcam bu gidişle
Diğer
O bile mümkün olmayabilir 😂
Atakan63
Active Level 8
Diğer
Haklısın valla neden 7 veya 6 yazdıklarını anladım bize 1yıl ekstra hediye etmezlerse sözleri baya baya yalan ya 1yılda yarım günceleme alacaksan 4e 5 ver düzgün ver bari
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Dürüst olacam bu durumu hiç inandırıcı bulmadım, bu durumun olduğuna dair bir video var mı ?

2. Ne olur ne olmaz ekran kilidini kaldırdım şuan.
Diğer
Hocam görseldeki adamın Tweetee bakın altında belki görseller vardır. x e tövbe ettiğimden beri kullanmıyorum. 🔥1744622682403.jpg
Diğer
Bulursanız ss atarsanız sevinirim🔥
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Tamam konu ile ilgili yazı var; ama bu sorunu yaşayan kullanıcılar nerede ? Bir videosu v.s var mı ?
Yani bana pek inandırıcı gelmiyor, Samsung yaptı yapacağını.
Diğer
Bakıyorum hocam forumlara🔥
SeHMuS72
Active Level 3
Diğer
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ve neden kilidi kaldırdınız