cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 6.0 Aşırı Ram Kullanımı Sorunu ⚠️📱👇

(Topic created on: 05-25-2024 02:07 AM)
155 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Samsungun Kendi arayüzü olan one ui 6.0 güncellemesi sonrası çoğu cihazda pekçok sorun ve hata görüldü. Bunlardan en önemlisi kuşkusuz sistemin aşırı şekilde ram kullanması sorunu oldu. Üstelik model ayırt etmeden çoğu cihazda bu problem yaşandı ve yaşanmayada devam ediyor. Eski one ui 5 sürümlerinde böyle bir sorun bu denli olmamıştı. 

image

image

Örnek görsellerde de görüldüğü gibi kullanılan ram miktarı oldukça fazla. Elbette bu kullanılan uygulamalara da bağlı ancak genel bir optimizasyon sorununun olduğuda belli. Bu noktada yaşanan bu problem cihazın menü geçişlerinde ve animasyonlarda da yavaşlamalara neden olabilmekte. Bu da cihazın gündelik kullanım da hızını yavaşlatmakta. 
30 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gerçekten fazla neredeyse tamamını tüketiyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
6.1 güncellemesini yapanlar yorum yazarsa iyi olur bakalım sorun hâlâ devam ediyor mu
Anonymous
Not applicable
Diğer
S23 fe de kullanıyorum gayet stabil şu anda.
Anonymous
Not applicable
Diğer
o halde optimize edilmiş 6.1 de
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ama kameraya bir giriyorsun 2gb ram harcamaya başlıyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gayet stabil hocam. Sadece batarya biraz sıkıntılı. Durduğu yerde şarjı düşüyor. Sanki 30 derece memlekette cihaz üşüyor. Optimize olsun diye bekliyorum düzelmesse odin ile One UI 6.0'a geri döneceğim.
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bence bu sadece 6.0 a özel değil One UI'ın genel sıkıntısı
Diğer
6.1 de hafıza 3.2 benimde ama yine hızlı 60 hz de olmasina rağmen şimdilik memnunum ben
Anonymous
Not applicable
Diğer
6.0 da durum nasıldı
0 Likes