cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 4.1.1 Geliştirilmeye Başlandı 🥳

(Topic created on: 06-04-2022 08:50 PM)
1025 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Samsung arayüz güncellemesi konusunda kendini geliştirmeye devam ediyor geçen günlerde one uı 4.1.1 geliştirilmeye başlandığınıGoodlock moderatörü tarafından resmen onaylandı .

image

Öncelikle one uı 4.1.1 güncellemesini alıcak cihazlarZ Fold 4 ve Z Flip 4 olucaktır .Ardından ise;

Galaxy Z Fold 3
• Galaxy Z Flip 3
• Galaxy Z Fold 2
• Galaxy Z Flip 
• Galaxy Fold

S serisi cihazlar ise one uı 4.1.1 yazmayıp özelliklerini alıcak güncelleme yayınlanır geçen sene olduğu gibi bu cihazlarda S10 ve Note 10 serisi dahil çıkan yeni S serisi ve Note serisi cihazlar dahil olucaktır .

A seirisi ve M serisi cihazları hakkında net konuşamıyorum ama muhtemelen yeni çıkan A seriisi cihazların A33 ve üstü alabilir diye tahmin ediyorum😊

Tabletlerde yukarıdaki listeye dahil olucaktır .

Net liste yakın zamanda samsung tarafından onaylı bir şekilde yayınlanır ve hangi cihazlara geleceği belli olur ,sizleri tekrardan detaylı bilgilendirme yapacağım 

İlk özellik olarak bilinen ;

1) Samsung TV'ye bağlanırken görüntüleme modunu ayarlayabilmeniz için OneUI 4.1.1'de geliştirilecektir. 

İyi akşamlar dilerim😊🖐
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler 😊

Ya biz 4.5 istiyoruz, 4.1.1 değil!
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet yaaa bende 4.5 istiyordum ama bakalım daha önümüzde zaman var belki bir değişiklik yaşanabilir
Diğer
4.5 Nasıl bir arayüz olacak ki niye istiyorsunuz? (Üzgünüm ama çok merak ettim kusuruma bakma rahatsız ettiysem)
BoraS20FE
Expert Level 5
Diğer
Normalde Note serileri ile x.5 sürümlerini lanse ediyorlar hep, Z serisi yerini alınca bizim (telefonlar) işimize yaramayan x.1.1 sürümleri çıkmaya başladı.
x.5 sürümlerinde hep yeni, kullanışlı özellikler geliyordu. 4.1.1'i n'apalım biz?
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Kesinlikle öyle one uı 4.5 olursa bizlere yararlı güzel özellikler geliyordu şimdi çok az yararlı özellik gelir
Diğer
Hmm teşekkürler anladım şimdi
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Saçmaladılar artık.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Keşke one uı 4.5 olsaydı yaa en azında çok iyi özellikler geliyordu 😊
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Özellik gelsin de adı 4.1.1 olabilir ama özellik gelsin.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet keşke öyle olsa 😊