cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 3.1

(Topic created on: 01-06-2021 04:00 PM)
533 Views
omerluna
Expert Level 5
Options
Diğer

Selam arkadaşlar One UI 3.1 ile ilgili yeni sızıntılar gördüm ve bunları buraya paylaşmak istedim bakalım One UI 3.1 neler sunuyormuş;

One UI 3.1, Galaxy S21 Ultra ile dikkat çekecek

Sızdırılan özellikler arasında ilk olarak “Diğer cihazlarda uygulamalara devam et” özelliği geliyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu özellikte, uygulamaları farklı cihazlar üzerinde kullanmak mümkün olacak. Bu özelliğin kullanılabilmesi için Samsung hesabına ihtiyaç duyulacak. Bir görüşe göre bu özellik sadece Samsung Internet ve Samsung Notes için çalışacak. Ancak kullanıcıların kolayca verilerine ulaşması sağlanacak.

image

One UI 3.1 sürümü ile Samsung Galaxy S21 Ultra modeline arka plan videoları özelliği gelecek. Arama esnasında görüntülenmesi için seçilen AR emojisi, arama geldiği anlarda arka planda yer alacak. Bununla birlikte kullanıcıların ana ekranda Google Keşfet ve Samsung Free arasında seçim yapabileceği aktarılıyor. Ek olarak bu iki uygulama seçilmeden ekranın en sol kısmının boş kalmasını sağlamak da mümkün olacak.

image

Bir diğer özellik ise S Pen uyumluluğu oldu. Herhangi bir yenilik getirilmese de Galaxy S21 Ultra’nın “Air View”, “Air Command” ve “Screen Off” özelliklerine sahip olacağı belirtiliyor. Sızan son özellikte ise “Director’s View” bulunuyor. Bu özellik sayesinde çekim esnasında farklı kameralar arasında geçiş yapılması sağlanıyor. Özelliğin aynı anda iki kamera tarafından kayıt yapılabilmesine de imkan sağlayacağı belirtiliyor.

Evet www.shiftdelete.com adresinde bugün böyle bir haberle karşılaştım açıkçası ilk özellik baya iyi 2. Özellikte iyi eğlenceli bisey 3. Özellikte Note serisi kullanıcılarının baya işine yarayacaktır diye umuyorum bunlar şuan belli olan kısmı eminim daha devamı da olacaktır umarım güzel özellikli stabil bir güncelleme olur.

8 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Diğer
umarım kaldırmazlar güzel bilgi gerçekten(moderatörleri kastettim)
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Kandırırlarsa artık....

teşekkürler bu arada
HaşimA22
Expert Level 5
Diğer
rica ederim :)
Diğer
Büyğk ihtimalle oda 14 aralıkta tanıtılabilir
omerluna
Expert Level 5
Diğer
14 ocak olacaktı galiba Aralık ayı bitti gitti
Diğer
Ah evet 😂
teodan
Active Level 7
Diğer
One UI 3.1'in S21 lansmanında tanıtılması bekleniyor.
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Evet öyle olacak