cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Nem uyarısı

(Topic created on: 06-28-2023 12:06 AM)
109 Views
tolgaS24FE
Expert Level 1
Options
Diğer

Arkadaşlar açıkcası bu uyarıyı ilk defa aldım dikkatsizligime kurban gittim telefonum kapalıydı yani sarjı bitmişti bende telefonu şarjı koydum sonra içeriye gittim sonra telefonumu ellime aldığımda telefonum arayla titremeye başladı sonra ekrandan birden nem uyarısı gibisinden resim si bir animasyon simgesi çıktı sonra bir şekilde telefonu sıcak bir hava akımıyla kurutum ve gerçekten içinde hafif su damlacıkları vardı bu olaya karşı daha acemiyim ve telefonunum herangi bit zarar yada hasar gördüğünü anlayamıyorum lütfen tecrübeli arkadaşlar yada deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 

3 Comments
ben006
Expert Level 5
Diğer
Ilk sicak hava yapmaniz hata idi soguk ayar yapmaniz saglikli olurdu ve 30 dk velan bekleseydiniz kenfi kendine kururdu
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Daha önce bu konularla ilgili detaylı bilgilendirme yapmıştım bakmanızı öneririm .Eğer şarjla ilgili problem oluşursa aşağıdaki adımları uygulayabilirsin

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...
Karaprens61
Expert Level 1
Diğer
Kardesim hiç bisey olmaz ben telefonu gunde 2 3 kez yıkıyorum şarj yerine su vurmamaya çalışıyorum bazen kaçıyor bi pecete ile siliyorum 10 dk kendine geliyor.. yani telefonu suya toza dayanikli ise sorun olmaz. Nem arada algılıyor buda havadan kaynakli telefonu nemli yerlerde tutmayın bunu bi kac kere dier telefonlarimda yasadim ozellikle 8 ve 9 serisinde cok yasadim. Ayrca birdaha ole bisey oldugunda soğuk fon tut sıcak degil cunku sicak zararli telefona