cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Microsoft Abonelik? Hangisini Almalıyım

(Topic created on: a month ago)
45 Views
kereewm
Active Level 10
Options
Diğer

Keşke Samsung'un kendi depolama birimi olsaydı böyle Microsoft gibi başka uygulamalara bağlı kalması çok kötü bir durum mecbur abonelik almak zorundayım

Sizce hangi abonelik daha uygun 50 GB'lık abonelikte otomatik fotoğraf yedekleme gibi bazı özellikler kısıtlı fakat 100 GB'lık aboneliğinde çok bir gereksinimi yok

image

6 aylık ücretsiz denemeyi kullandım şimdi hangisini almalıyım?

10 Comments
Diğer
Google One almanızı şiddetle tavsiye ederim 100 GB 1 senelik 500 TL aylık 49tl
kereewm
Active Level 10
Diğer
Google fotoğrafları her ne kadar İçime sinmese de son çare olarak onu kullanabilirim
0 Likes
kereewm
Active Level 10
Diğer
Yani 50 GB'lık abonelikten neden otomatik fotoğraf yedekleme özelliği yok bu çok saçma ya
0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Diğer
50gb'ta olmadığı nerede yazıyor ki?
0 Likes
kereewm
Active Level 10
Diğer
Kafam karıştı birinin Microsoft'un kendi uygulamasından baktım diğerinde Samsung galeriden baktım İkisinde de aynı abonelik var fakat özellikleri böyle farklı gösteriyor Belki ben hatalıyım bilemiyorumrPBbVLezaL.png7JJwz1iCxD.png
0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Diğer
Onedrive'dan almayı deneyebilirsiniz isterseniz. 28 lira çok bir şey değil zaten, olmuyorsa sonraki ay için iptal edersiniz
Hamza03
Active Level 5
Diğer
Bende 365 aboneliği var laptop alırken almıştım 36 ay 5 cihaza kadar kullanılıyor. Ama güvenip kimseye veremedim. Tek cihazda kullanıyorum
0 Likes
kereewm
Active Level 10
Diğer
Bir başkasına verince senin kişisel bilgilerine erişemiyor diye biliyorum, bence yakınlarına arkadaşlarına paylaşmanı tavsiye ediyorum1744456144793.png
0 Likes
Hamza03
Active Level 5
Diğer
Tanıdıklarıma sordum. İhtiyacı olan yok
Kaygım bilgilerime erişilmek değil, ürün anahtarının başkalarına verilerek kullanılamayacak hale gelmesi
Sadece Word için kullanıyorum, başka bir uygulamada kullanmıyorum.