- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Mesaj uygulamasında bulunan sohbet özelliği aktif olan kişilerin gönderdikleri mesajlar bana iletilmiyor. Karşı tarafın interneti ve sohbet özelliği açık, benim intermetim ise kapalı ve bana mesaj attıkları zaman mesajlar tarafıma iletilmiyor. Bunun sebebine dair birşey bilen var mı sorun ne olabilir.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 04:24 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 03:23 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 04:03 PM in
DiğerÜğraştık baya hem telefon servisiyle hem de operatörle ama bir sonuç çıkmadı sohbet özelliğinin bir sorunu vardır belki de bilemiyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 04:49 PM (Last edited 02-17-2021 04:51 PM ) in
Diğersenin ve karşı tarafın çalıştığı aktif olduğunu ve etkinleştirildikleri anlamına gelir
"Mesaj girin" yazısı görüyor isen
sohbet mesajlarının çalışmadığını işaret eder
Ayarlar öğesine seçin.Gelişmiş özellikler sekmesine dokunun.Başka cihazlarda arama ve mesaj özelliği sekmesinin ekran resmini atabilirmisin acaba ???
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 05:10 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 05:19 PM (Last edited 02-17-2021 05:21 PM ) in
Diğerayrıca internetim kapalı iken mesaj girin ibaresi gördüğünü belirtmişsin
evet gayet normal bu.internet olmassa sadece text yazı sms yazacağını bildiriyor sana zaten
internet açık olunca sohbet mesajı yazın
ibaresine döner.çünkü cihazında zengin içerikli medya sms foto vb gönderebilirsin demek istiyor
internet kapalı iken sohbet mesaji özelliğini kullanamazssın ve bu yuzden karşıdan gelen sohbet mesajı cihaza gelmez
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 06:08 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 06:08 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 06:10 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2021 06:19 PM (Last edited 02-17-2021 06:21 PM ) in
DiğerSamsung Cep Telefonlarında RCS Sohbet Mesajlarını Etkinleştirme
etkinleştirmek için telefon numaramızı eklememiz ve ardından evet tuşuna basmamız yeterlidir. Bu seçeneği daha önce reddetmiş olmamız durumunda, size göstereceğimiz aşağıdaki adımlarda herhangi bir sorun olmadan etkinleştirebiliriz.
Sohbet mesajlarını veya RCS'yi etkinleştirme adımları
yukardaki izin onayı mesajı reddetmiş ya da almamış olsak da, sadece Samsung'daki yerel mesaj uygulamasına gitmemiz gerekir. Sağ üst köşede, bize görünen üç noktaya dokunacağız ve ardından ayarları seçeceğiz. Bize görünecek farklı seçenekler arasında, yapılandırabileceğimiz sohbet ayarlarını seçmemiz gerekecek
En önemli şey, fonksiyona ve diğer seçeneklere erişmemizi sağlayacak Zengin İletişim ayarları adlı ilk seçeneği etkinleştirmektir. Varsayılan mesajlaşma türünün ilk seçeneğinde dinlememiz uygundur. sohbet mesajları SMS'i ikinci bırakmak için. Bu adımlarla, kontaklarımız da mevcut olduğu sürece fonksiyondan yararlanmaya başlayabiliriz.
Zaten çalışıp çalışmadığını nasıl anlarsınız?
Sohbet mesajlarının zaten çalıştığını doğrulamak için tek yapmamız gereken, cep telefonunda da etkinleştirilen bir kişiyi girmek ve yazmaya başlamadan önce görünen metne bakmaktır. Aşağıdaki iki mesajdan biri görünmelidir:
Sohbet mesajı yazın
Bu, hem bizim hem de onu alan kişi tarafından çalıştıkları ve etkinleştirildikleri anlamına gelir.
Mesaj girin
Klasik SMS'e atıfta bulunarak sohbet mesajlarının çalışmadığını bize bildirin