cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mesajlardaki Sohbet Özellikleri

(Topic created on: 02-17-2021 02:57 PM)
4426 Views
betül21
Active Level 3
Options
Diğer

Mesaj uygulamasında bulunan sohbet özelliği aktif olan kişilerin gönderdikleri mesajlar bana iletilmiyor. Karşı tarafın interneti ve sohbet özelliği açık, benim intermetim ise kapalı ve bana mesaj attıkları zaman mesajlar tarafıma iletilmiyor. Bunun sebebine dair birşey bilen var mı sorun ne olabilir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba betül21,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

20 Comments
Diğer
mesaj ayarlarında sohbet ayarlarını yapmış olmanız gerek ayrıca sizde de sohbet özelliği aktif olmalı bildiğim kadarıyla
Diğer
gelişmiş arama ve mesajlaşma özelliği de açık olmalı
betül21
Active Level 3
Diğer
aynı özellikler ben de de açık fakat ben internetimi kapatığım zaman karşı tarafın mesajları bana gelmiyor. Aynı şekilde onda da bu özellikler aktif.
Diğer
açınca gözüksün mü istiyorsunuz? otomatik senkronizasyon açık mı? Bununla alakalı olabilir Düzelmezse bir operatötünüzle görüşün
betül21
Active Level 3
Diğer
Mesela benim internetim kapalı ama karşı tarafınki açık ve bana mesaj atacak. Metin kutusunda sohbet mesajı girin yazıyor normalde o yazının yazabilmesi için benim de internetimin açık olması gerek ama kapalı. Aslında mesaj atılacak kişinin internetinin açık olup olmamasına bağlı olarak otomatik olarak sistem kendisi seçiyordu nasıl mesaj gönderileceğini ama artık olmuyor.
Üğraştık baya hem telefon servisiyle hem de operatörle ama bir sonuç çıkmadı sohbet özelliğinin bir sorunu vardır belki de bilemiyorum.
Diğer
olabilir bir de son olarak bildirim ayarlarında "ön plan eşitlemeleri" diye bir ayar var onu açık değilse uyarı ve açılır pencere şeklinde aktif etmeyi deneyin Umarım sorununuz kısa sürede düzelir
betül21
Active Level 3
Diğer
Malesef cihazında öyle bir ayar yok ama umarım düzelir
Diğer
mesaj ayarlarında bildirimler bölümünde veya ayarlar - uygulamalar -mesajlar -bildirimler kısmında olması lazım ama yoksa yapacak bir şey yok maalesef

Screenshot_20210217-160625_Messages.jpg

Screenshot_20210217-160635_Settings.jpg

betül21
Active Level 3
Diğer
Malesef yok. Uğraşlarınız için teşekkürler