cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Masaüstü Pc kullanıyorum Monütor samsung marka Maus sürekli takılıyor

(Topic created on: 06-07-2022 10:38 PM)
518 Views
Can_S24Ultra
Active Level 9
Options
Diğer

Oyun oynarken vs are ne saga sola donuyor nede tus basiyor 

Resolved!
26 Comments
SOUND18
Active Level 7
Diğer
Usb 3.0 veya üstü driver anakart sitesinden indirmişşinşzdir zaten. Ben fotoğraf renderlamada kullanıyorum bilgisayarı 4 mgbyt fotoğraf 130 mgbyt çıkıyor. Nostalji fotoğraflı gece lambaları yapıyorum . Yanınızda olabilseydim halledebilrdik sorununuzu.
0 Likes
Can_S24Ultra
Active Level 9
Diğer
Driver i hic indirmedim orginal duruyor sadece samsung usb driver var oda eski j7 2015 cihazima s9 + romu yukledim onun icin di
0 Likes
SOUND18
Active Level 7
Diğer
Anakartınızın sitesinden giriş çıkış aygıtları ait driverların 11 versiyonunu indirin. Windows bazen kendi tanımadığı driverlerde sıkıntı yapabiliyor. Windows 10 da sıkıntınız yokken Windows 11 de yazılımsal olma ihtimalini gösteriyor.
0 Likes
Diğer
Anakart bois güncelle belki sorun çözülür
0 Likes
Can_S24Ultra
Active Level 9
Diğer
Sistemsel birsey bu
0 Likes
Diğer
O zaman Windows 11 için ayarlar aygıt yöneticisi ondan mouse sağ tık yap özellikler orda sürücü güncelleştirme var bas ona Windows update ile arama yap güncelleme gelmiş olabilir mouse sa
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Can_S20FE,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes