cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Manyetik Kartlar Telefona Zarar Verir mi?

(Topic created on: 02-21-2021 11:56 AM)
22715 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Selamün aleyküm kardeşlerim, telefonun yanında kimlik kartı, banka kartının bulunması telefona zarar verir mi? Gerçi bunun için yapılan kapaklı orijinal kılıflar var ama, kullanım kılavuzunda da bununla ilgili bir şey yazıyordu sanırım.

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emree1
Expert Level 2
Diğer
Hayır vermez

View solution in context

Solution
BurhanA21S
Active Level 9
Diğer
Manyetik kartın manyetiği telefonu bozacak kadar güçlü değil, bir sorun olmaz yani. Siz hoparlör, ses sistemi veya gitar amfisi, tüplü televizyon gibi güçlü manyetik alanların aşırı yakınına koymayın yeterli

View solution in context

Solution
blackswan
Active Level 4
Diğer
benim otobüs kartımın manyetiği bozulmuştu uzun süre kılıfın içinde unutmuştum yani tam tersi kartlara zarar veriyor telefona bişey olmuyor

View solution in context

Solution
Diğer
Tlefona zarar vermez ama kimlik kartı ve banka kartını bozar

View solution in context

12 Comments
Solution
Emree1
Expert Level 2
Diğer
Hayır vermez
Anonymous
Not applicable
Diğer
Peki kardeşim, çok teşekkür ederim.
Emree1
Expert Level 2
Diğer
Rica ederim
Solution
BurhanA21S
Active Level 9
Diğer
Manyetik kartın manyetiği telefonu bozacak kadar güçlü değil, bir sorun olmaz yani. Siz hoparlör, ses sistemi veya gitar amfisi, tüplü televizyon gibi güçlü manyetik alanların aşırı yakınına koymayın yeterli
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bunu duyduğuma sevindim, kimlik kartımı telefonumun yanında unutmuşum, zarar vermiş midir diye düşündüm. Teşekkür ederim kardeşim.
BurhanA21S
Active Level 9
Diğer
Rica ederim :) dediğim gibi manyetik kart asla bozmaz ben yıllarca aynı cebime bile koydum içiniz rahat olsun
Solution
blackswan
Active Level 4
Diğer
benim otobüs kartımın manyetiği bozulmuştu uzun süre kılıfın içinde unutmuştum yani tam tersi kartlara zarar veriyor telefona bişey olmuyor
Aydınmerts
Active Level 9
Diğer
tam onu düşünmüştüm. bence telefon kartı bozar diye 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
İşe bak, biz ne düşünüyoruz, ne çıkıyor. 😁