Bloodreina
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-03-2024 10:10 AM in
Diğer
Ya Allah aşkına şuraya daha zeka seviyesi yüksek sorular sorun telefonu kullanmayacağım bişey olur mu tarzı sorular saçma ya bu kadar mı zekanız kıt anlamıyorum?
23 Comments
- « Previous
- Next »
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2024 11:13 AM (Last edited 03-03-2024 11:14 AM ) in
Diğer
Ben o adama gayet de açıklayıcı bir cevap verdim ama hala aynı şeyleri soruyor, özelden de mesaj attı baya zor anlaştık 😄
Sanalad
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2024 11:31 AM in
Diğer
Ayrıca bir tane Casper fanboyu vardı dün akşam durmadan Casper'ı övüp duruyordu ona da ayrı tilt oldum. Samsung'u beğenmiyorsan telefonunu değiştirirsin olay biter gelip burada Samsung'u gömüp Casper'i övmesi (ki övülecek hiçbir yanı yok bence) tam bir saçmalık. Bu tarz insanların da IQ seviyelerinin düşük olduğuda bariz.

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2024 11:59 AM in
Diğer
Casper ın iyi bir marka olmadığını bende söyledim ona ama herkesin beklentisi farkli iste maalesef o kamera istiyor
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2024 05:58 PM (Last edited 03-03-2024 05:59 PM ) in
Diğer
geçmiş zaman yanılıp şaşıp ya.laka basının parasını alıp o kadar övdüğü yerli ve milli diye reklamlarını yaptığı Casper ViaA1 almıştım. velhasılı kelam cihazı 3 kez servise götürdüğümde bi şeyi yok diye yazılım atıp geri vermişlerdi. bunun üzerine merak edip tlf.un sistem bilgilerini araştırdığımda Çinli Gionne markasınca fason üretilmiş Gionne S6 pro modeli çıkmıştı. tlf. üzerinde yazan marka model yazısı dışında her şeyiyle bire bir aynı. ha, garanti bitiminde servise tekrar gittiğimde ücreti mukabilinde şişmiş pil ve kart değişimi gerekiyor demişlerdi. 😊

- « Previous
- Next »