cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Laptopum için sogutucu alicam ama bi oneriniz var mi

(Topic created on: 03-07-2024 09:33 PM)
110 Views
TAMİRATÖR
Active Level 3
Options
Diğer
Laptopum asus rog strix g18 laptop genel laptoplara göre biraz büyük ve bu sebepten ötürü canta vs gibi seylere büyük geliyor benimde sogutucuya ihtiyacım var ve bu kezde laptop sogutucu icin büyük gelir diye seçimde sorun yaşıyorum bi yardim edebilir misiniz simdiden teşekkürler 
0 Likes
6 Comments
Niksii
Active Level 5
Diğer
Laptop soğutucu olarak sayılan ucuz halli ürünler çok işe yaramaz. Yeni aldığım sıfır laptopda altı boş alüminyum stan aldım. Arasına da evde duran boş fanı yerleştirdim. Hazır satılan ürünlerden daha iyi soğutuyor. En az 10 derece **bleep** ediyor. Tavsiyem kendi cihazına uygun şekilde kendi soğutucunu yapman. (Fanın konumu tam işlemcinin yada ekran kartının üzerine gelecek şekilde mesela. Ben öyle yaptım.)
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Benim pek tecrübem yok o konularda sahsen hazır sistem almayi tercih ediyorum çünkü nasil yapacağımı bilmedigim için
0 Likes
Niksii
Active Level 5
Diğer
Ozaman kaliteli soğutucular pahalı oluyor haberin olsun. Youtubeden bakıp yapmayı deniyebilirsin.
0 Likes
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
Yt den pek bisey bulamadım bir nevi sponsorluk icin videolar var pek isime yarar bir malzeme bulamadim parasinda sıkıntı yok ama malzemede yok iste sorun burada başlıyor
0 Likes
hasanA04s
Active Level 8
Diğer
Rampage bir sürü soğutucusu var onlara bak olmadı cooler master markasının soğutucularına da bakabilirsin 😊
0 Likes
TAMİRATÖR
Active Level 3
Diğer
18 inc icin sogutuculari var mi
0 Likes