cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Laptop

(Topic created on: 06-03-2024 12:21 AM)
295 Views
mş
Active Level 8
Options
Diğer
Samsung laptop kullanan var mı, laptop alırken Samsung alacaktım ama özellikle oyun ve yazılım için, Asus,MSI Lenovo ve HP varken de önereni görmedim, evet düşünceleriniz nelerdir?
0 Likes
12 Comments
Ferhat-A34
Active Level 7
Diğer
Samsung laptoplar bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılmıyor. Ama ben satıldığı dönemde almıştım.

Yanlışım yoksa 2013 senesiydi.

21 Mart 2013 - 21 Mart 2023 arası kullandım.

Bozulması da içine su kaçtığı için oldu 🥲
aLyssia
Active Level 6
Diğer
Türkiye'de şuanda satışı yok. Yurtdışından alabilirsin ama tamir ve bakım konusunda sıkıntı yaşarsın. MSI ve Asus iç ve dış donanımı kaliteli parçalardan yapar. O yüzden fiyatları biraz tuzludur. Bütçeniz yeterse MSI öneririm. Biraz daha uygun bir şey lazımsa Asus, daha da ucuz bir şey istiyorsanız HP. Lenovo laptoplar soğutma konusunda pek iyi değil. Ayrıca MSI'ın soğutması çok iyi.
mş
Active Level 8
Diğer
Yok ben aldım da zamanında 1650 li, elinde kullanan var mı diye merak ettim, belki tekrar alırsam 4000 li alırım, ama Samsung laptoplar hakkında hiç bilgim yok
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Diğer
Lenevo sogutma iyi degil 🤣
mş
Active Level 8
Diğer
Asus tufdan kötü mü ya
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Diğer
Lenevo legion i bizzat sogutmasindan tercih ettim en iyisi oydu
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Diğer
Hocam başta tr deki en buyuk eksik galaxybooktur onun haricinde tr de satilan cogu msi modeli fiyatini haketmiyo hp tam bir fiyat performans canavaridir asus ise marka isminden tutulan bir cihaz cogunlukta tasarim olarak pek sevmiyorum ama fiyatini hakeden bir markadir lenevoya gelirsek ben legion 5 kullaniyorum gercekten muq bir cihaz isinmiyo resmen fiyati diger markalara gore tuzlu olabilir ama gercekten muq bir cihaz ama tabi bunlarin en buyuk eksileri bataryalari enazindan benim laptobun adoptoru cok buyuk tasima sorunu yaratiyo masaustu gibi kullaniyom evde 😀 bundan dolayi laptop alirken bataryalarini arastir
mş
Active Level 8
Diğer
Benim eski cihazım Lenovo idi idead pad 3 mü ne GTX 650 vardı ama HP ye güvenemediğim için hp almadım(geçmiştene gelen şeyler, hiç HP kullanmadım ama kötü şeyler duydum) kasası sağlam durmuyor, 2 yıla menteşeleri gidecek gibi elimde 2 yıldan fazladır Asus var iyi durumda
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Diğer
Idea padler hakkinda bende bisey diyemem orta seviye cunku ben rog , omen arasinda giderken yurtdisindaki forumlarda herkesin legion onermesinden dolayi almistim kasa kalitesinden tut sogutmasina kadar muq