cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

KolayServis Samsung'da!

(Topic created on: 03-11-2024 11:58 PM)
134 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Diğer

1440x740.jpg

190 Comments
twinwolf
Beginner Level 3
Diğer
Merhaba, telefonum s21 ultra. Ekran problemi nedeniyle servise gönderilen telefonum gelince kelime bul oyunundaki harfler üzerinde parmak kaydırırken çok yavaş kayıyor. Sanki algılamıyor gibi. Tanılama testinde sorun yok. Başka uygulamalarda da sorun yok. Ama aynı oyunu önceki telefonlarım olan s7 ve note fe ile oynarken sorun olmuyor. Ne yapmalıyım?
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba twinwolf,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

hakkj
Beginner Level 2
Diğer
Telefonum A6+ imal kopyalanmis nasıl yaparim
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba hakkj ,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

Kml_
Active Level 7
Diğer
KOLAY SERVİS Mİ BU ŞİMDİ 6 AYLIK A34 DE TOPLAM 5 KERE SERVİSE GİTTİM 1 KERE EKRAN SOMET VE FLEX ARKDAŞ ARKA KAPAĞI DA ÇIKARTIRKEN YAMULMUŞ NORMAL LEĞEN PLASTİĞİ GİBİ OLDUĞU İÇİN BU DEĞİŞİM SONRASINDA YİNE 2 KERE GİTTİM DEDİLER NORMAL MADEM NORMALDİ NEDEN DEĞİŞTİN KARDEŞİM DEDIM CEVAP YOK TIL YOK GİTTİM HAKEM HEYETİNE GİTTİM ONLAR UĞRAŞSIN.....................
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Kamil,

Teşekkürler.
MOD

Kml_
Active Level 7
Diğer
Gönderdim inşallah çözüm odaklı olur
kamil
Active Level 3
Diğer
Dönüş gelmedi ?
0 Likes
omerexw
Beginner Level 2
Diğer
S10 plus cihazımda sol üst köşede siyah büyük bir nokta var ben youtubeden baktım bi çözüm buldum ama işe yaramadı herşeyi denedim ölü piksel sanırım ama yardım edebilir misiniz aşırı rahatsız edici birşey
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba omerexw ,

Teşekkürler.
MOD

0 Likes