cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kendini Members Stars İlan Edenler... [Ateş Hattı #31]

(Topic created on: Wednesday)
353 Views
Siberizm
Active Level 6
Options
Diğer
Aman Allah'ım neler oluyor!!! 2 günde 2 Ateş Hattı bölümü.... Garipsedim biraz. Neyse dostlar.

Nabıyonuz? Bugün Samsung Members Stars yani Members Yıldızları tagını konuşacağız. Nedir ne değildir mantığı ne niye var. Bunların hepsine bakacağız. 

Bu konuyu hazırlarken de Alfatürk hocamdan detaylı bilgilendirme aldım. Kendisine yeniden buradan teşekkürlerimi iletiyorum

『MEMBERS STARS』

Members Yıldızları, Members topluluğuna bir teşvik amacıyla başlatılan bir etkinlik mi desem artık bilemedim. 

Yıl boyunca topluluğa en çok faydası bulunan ve topluluk yararına paylaşımlar yapan kullanıcılar Moderatör veya Topluluk Yöneticisi tarafından seçilir. 

Ülkemizde bu etkinlik bulunmamaktadır. Ancak çalışmalar devam etmektedir. İlerleyen süreçte ülkemizde etkin edilme ihtimali bulunmaktadır. Türkiye'de Members Yıldızları kavramı kullanımda değildir.

Buraya kadar herşey anlaşılmıştır diye ümit ediyorum. 

Şimdi gelelim asıl konuya. Members Türkiye'de kendini Star ilan edenler ortaya çıktı. Bunlar kendilerini teknoloji uzmanı olarak nitelendiriyorlar. Halbuki bunu sadece kendi kendilerine yapıyorlar.

Merak ediyorum gerçekten kendinizi üstün gösterdiğiniz zaman elinize ne geçiyor? Kendinizi herkesten iyi biliyor olarak nitelendiriyorsunuz. Bunun amacı ne?

Dostlar kendini Star ilan edenlere itibar etmeyiniz. Sadece kendi kendine rollenen kişiler bunlar

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim ne demek her zaman yardım ederim elimden geldiğince ❤

View solution in context

Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Sanırım konuyu anladım önceki konularda açılmış.şurada gerçekten yıldızı alacak kişi sayısı çok az...

Ayrıca o yıldızlar 2 adettir foruma çözüm sağlayanlar

Photoshop fotoğraf galeri yıldızları 3 yıldızdır

View solution in context

37 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
O yüzden baya kişi biyografide yıldız koymuşlar 😂
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Bende koydumda kendimi Star ilan etmedim
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Sanırım konuyu anladım önceki konularda açılmış.şurada gerçekten yıldızı alacak kişi sayısı çok az...

Ayrıca o yıldızlar 2 adettir foruma çözüm sağlayanlar

Photoshop fotoğraf galeri yıldızları 3 yıldızdır
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Kesinlikle öyle hocam. Gif'ler indirip PP dahi yapılır. Bundan kaçış yok. Ama bazıları varki ben starım diyor
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Çok doğru yere adım bastın kardeşim 😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Neden bu yönde bir talep oluşturmuyorsunuz bir etkinlik başlatın bence.iyice diretin herkes yönetimi etiket yapsın ne bileyim tüm tuşlara basın
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Ben gereken her şeyi yaptım kore tarafından Türkiye ekibinede bilgi gitti hatta tanıdığım Samsungta çalışan hanımefendi o geri dönüş yapmisti 😍 🙈

Buraya yazamadığım şeyler var o gerçekleşirse members stars ta aktif olacaktır ❤
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Ne uygulama ne sistem ile alakalı değil...forum adminin eline vicdanına kalmış herşey...bence ses getirmek lazım güzel bir akım vb başlatıp herkes bunu dile getirmesi gerekir
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Daha öncede uğraştım ,dedigiim gibi bahsettiğim şey gerçekleşme aşamasındaysa Members stars hizmeti kesin gelir 😊