cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Herkesin Ortak Düşmanı - Banu

(Topic created on: 09-02-2024 01:29 PM)
1217 Views
Enraged
Active Level 7
Options
Diğer
Moderatörlere: Eminim sizde bu troll kişiden bıktınız. Ben sizin tarafınızdayım moderatörler. Gönderimi silmeyin sizde bilinçlenin diğer üyelerimizde bilinçlensin. Size güveniyorum sevgili moderatörler.

Cihazınız ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz ve Samsung Members'a girdiniz. Girdiniz demi? Ama keşke girmeseydiniz...

"Galaxy A34 5G cihazım kasıyor, ne yapabilirim?"
Güzelbanu96: A20 aL KanKa A31 fAlAn eĞeĞeĞ çOk kOmIk

Members'ta ilk deneyiminiz böyle. Bir daha girer miydiniz? Bence hayır.

Dostlar bu konu çok ileri gitti. Bu kişi bir sürü şey yapıyor ve görmezden geliniyor. En kötüsü siz bu kişiye güç veriyorsunuz. Bizim gruba gel ne demek ya? Senin bu kişiyle konuşmaman gerek.

Her 5 dakikada bir yeni hesap açıyor ve gönderi yerini boş şeyler ile dolduruyor. Hatırlarsınız bir ara botlar sürekli gönderi spamlıyordu. Banu'nun onlardan bir farkı yok oda saçma şeyler spamlıyor ama sadece botlardan yavaş.

Neyse uzun bir gönderi olacak gelin bu Banu denilen kişiyi bir tanıyalım...

Duyduğuma göre kendisi eskilerden bir troll. Uzun bir süre yokmuş ve geri gelmiş. Bazıları bu kişiye erkek diyor EĞER ÖYLEYSE çok kötü olur. Bu kişi kızlara falan aşkım diyordu. Bu neye girer biliyorsunuz değil mi?
-Bu kişi Members'taki sevgili üyelerimizin profillerini çalar.
-Bu kişi ünlü kişilerin fotoğrafını, kimliğini çalar ve kötülükler yapar.
-İnsanlar ile dalga geçer.
-Hakaret eder.
-Daha saymama gerek varmı?
-Tolga hocam, Deniz hocam, Siberizm hocam, OverTheHorizon ve daha fazla kişi ile biz bu küçük platformda iç içeyiz. Herkes eskilerden ve herkes birbirini tanıyor. Yani herkes bu kişinin neler yaptıklarını biliyor.

image
Komik Olmaya Çalışıyor

image
OverTheHorizon Adlı Kişiyi Kopyalaması

image
Komik Olmaya Çalışıyor Tekrardan

image
...

image
Bana Dava Aç Diyor

Evet gördüğünüz gibi durum. Ayrıca bu fotoğrafları OverTheHorizon adlı dostumuzdan aldım. Sürekli onun profiline saldırıyor bu Banu adlı arkadaş.

image
Görsel

Bu fotoğrafa iyi bakın. Kim bu? Bu troll Banu değil. Onda ünlü olacak kafa yok. Bu kişi eğlenceli içerikler çeken bir kardeşimiz ve bu troll onun ismini ve izinsiz fotoğraflarını kullanıyor. Dava yiyebilir haberi yok.
Ayrıca Banu, komik değilsin kanka. Olaydaki ciddiyetin farkında değilsin. Bu gerçek Banu sana dava bile açabilir. Ya hapise girersin ya da hiç görmediğin kadar para cezası ödersin karar senin. Hareketlerinden küçük biri olduğunu anlıyorum. Ya kendine çeki düzen ver ya da bu forumu terk et.
-Banu diye birisi yok bu troll şahıs bu kızın kimliğini çalıyor.

Ceza davası: Kişi, fotoğrafının izinsiz olarak paylaşılması nedeniyle Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesinde düzenlenen “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan dolayı fail hakkında ceza davası açabilir. Bu suçun cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır.

Benden bu kadar dostlar. Gerekli aksiyon alınsın. Susmayın sesinizi çıkarın. Bana destek verin.

Resolved!
50 Comments
Diğer
**bleep** etmez 2023 2024 grupları yeni sayılır
0 Likes
Diğer
Tamam
0 Likes
Diğer
Geç farkettik maalesef burayı 😂
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Denizden derken Kardeşim anlamadım. 😄
Diğer
😅
Enraged
Active Level 7
Diğer
Geçen gün bir üye gördüm. Kadının telefonunda sorun varmış kadin cevabını aldı ve gitti. Baktım Kadın gönderi atmış yetti artık diye Kadın banuyu şikayet etmiş. Yeni giren kişi bile bu kişiden bıkmış dostlar.
Solution
Diğer
Ağzına,elinize sağlık hocam 👏👏
Solution
anusername
Expert Level 5
Diğer
Bana dava aç diyorda patladım GLSLGŞWHLWĞHŞWĞHLWHŞEŞ
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer