cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hazır metin yapıştırma uygulaması

(Topic created on: 08-16-2023 03:04 PM)
719 Views
Aprelax
Active Level 5
Options
Diğer

Arkadaşlar merhaba. Ben windowsta quick text paste diye bir uygulama kullanıyorum. Özelliği şöyle, mesela uzun bir metne kısyaol ekliyorum örneğin alt+q. Bu kısyaola tıkladığımda önceden kaydettiğim metni yapıştırıyor. Android içinde buna benzer bir uygulama arıyorum. Ekrana Assitive Touch gibi bir şey yerleştirip oradan daha önce kaydettiğim metinleri direkt tıklayıp yapııştırmak gibi. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Klavyedeki"pano"özelliği o işi yapıyor ama sınjrlı kopyalama oluyor,snote'a kadedip oradan alabilirsiniz.1692189562103_1692189562094_0.jpg
Aprelax
Active Level 5
Diğer
Pano son kopyaladığınız metinleri saklar sadece. Ben belirli metinleri kaydedip hızlıca yapıştırma istiyorum. Dediğiniz gibi mesela snote a kaydediyorsunuz ama onun için girip kopyalama gerekiyor. Benim istediğim ekranda sürekli hazır olmalı. Tıklayınca kayıtlı metin seçilmeli
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Klavyede ayarlarında bulunan "Metin kısayolları" özelliği belki işinize yarayabilir. Örneğin , siz "email" ve/veya "e" yazdığınızda klavyenin kelime önerileri kısmında bir mail adresinin önerilmesini ayarlayabilirsiniz. Bu mail harici belirlediğiniz herhangi bir metinde olabilir.
Aprelax
Active Level 5
Diğer
Metin kısayolları yok fakat kişiyle sözlük var sizin dediğiniz şekilde. Ama ne yaptıysam çalışmıyor 🥲
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Farklı bir klavye kullanıyormusunuz? Metin kısayolları, Samsung Klavye ayarlarına girdiğinizde göremediyseniz yine Samsung klavye ayarları içerisinde "Diğer yazma seçenekleri" bölümünü kontrol edin. Bu kısımda da yoksa dediğiniz gibi cihazda bulunmuyordur. Maalesef başka bir seçenekte bulunmuyor diye biliyorum. Mağazadan 3. Parti uygulamalar araştırabilirsiniz.
0 Likes
Aprelax
Active Level 5
Diğer
Teşekkür ederim kontrol edeceğim. 3. Parti uygulama arıyorum ama hala bulamadım 😊
0 Likes