cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gerilim Hattı #3 [Ateş Hattı #19]

(Topic created on: 08-23-2024 01:09 PM)
111 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer

Nabıyonuz? Ateş Hattı serisini özlediniz mi 😂? Şahsen ben yazmayı seviyorum. Umarım siz de okumayı seviyorsunuzdur dostlar.

Neyse konumuza geçelim. Members öyle bir kesim var ki sırf birine gıcık olduğu için ona ithafen saçma sapan konular paylaşıyor. 

Burası sizin birbirinize sataşacağınız bir yer değil. Kendinize gelin. Kimse sizin çocuksu hareketlerinize katlanmak zorunda değil. Bir de yaşınıza bakıyorum 25'e ya yaklaşmış ya da devirmiş kişiler.

Bir de öyle bir saçmalık dönüyor ki kişinin kullandığı telefona yönelik saçma yorumlar... Arkadaş istatistiklerden habersiz yaşıyor. Elinde amiral gemisi var orta segmentle kıyaslıyor. Gerçekten komedi filmi.

Açıkçası inanın isim vermeyi çok isterdim bu kesimle yüzleşmekten asla çekinmiyor ve korkmuyorum. Umarım üstünüze alınırsınız bu dediklerimi. 

Boş saçma hareketler sergilemeyin. Sizin zırvalarınızı çekmek zorunda değiliz. Burası forum. Sizin birbirinizi yiyeceğiniz yer değil. Milletin işi gücü yok sizin çocukça hareketlerine mi katlanacak?

Bir de bu adam sırf sataşmak için saçma yorumlarda bulunuyor. Bir dostumuz çıkıp bir uygulamayı açamadım diyor. Bu bilmiş vatandaş işlemcisi çok ısınıyor diyor. Ne alaka ne alakaaaaaaa

Abi cidden çok garipsiniz. Neyin kafası anlamıyorum. Tamam en bilge sensin yeter saçmalama artık senin bildiğin doğru en iyi telefon sende.

Bu yorumu gören başka bir aynı cihaz kullanıcısı da sataşmaya devam ediyor. Bu başka kullanıcı zaten 2 saçmalayan arasında. 

Biri saçma sapan sallıyor diğeri gelip çocuk gibi bana şikayet ediyor. Abi ben napıyım yani yanında durup seni mi savunayım? Parkta birbirine sataşan 5 yaşındaki çocuklardan farkınız yok be...
Diğer
Hani şu dün A54 5gyi övüp bi önceki postunda A54 5gyi kötüleyen yok mu o işte 😀
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Aynenn. Hatta bu konuyu ilk beğenen kişi de o
Diğer
Aynen o eleman işte 😀
Diğer
🤘 🤘 işareti yapan eleman işte
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Aynen hocam 😁
Diğer
🤟🏼🤟🏼🤟🏼🤟🏼🤟🏼🤟🏼😁😁😁😁😁😁
Diğer
Rockstar 🤟😁
Diğer
"Im a Rockstar baby im a Rockstar" 🤟🏼 (Lisa'nın şarkısı)
Anonymous
Not applicable
Diğer
Umarım bazı kişiler anlayabilir
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Hiç sanmıyorum 😂