cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy telefonunuz nasıl hızlandırılır? 😍 (One Ui7+)

(Topic created on: 3 weeks ago)
854 Views
Diğer
En aşağıya açıklama bıraktım kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum 🙂

Goodlock ile yapılıyor

Merhaba members ailesi galaxy telefonunuzu nasıl hızlandırabileceğinizi,akıcı hale getireceginizi gösterdim incelemek için rehberi inceleyebilirsiniz😊

Not: A3x altında çalışmaz, One Ui 7 veya üstü içindir.

Adım 1: "Goodlock'u" açıyoruz (yoksa Galaxy storeden indirebilirsiniz)
image

Adım 2: "Home Up'u" açıyoruz 
image

Adım 3:"Home Up'u" aktif edip,"Gesture settings" seçeneğini açıyoruz 
image

Adım 4: "Home gesture animation tuning" seçeneğini açıyoruz
image

Adım 5:Buradan istediğiniz animasyonu seçebilirsiniz tavsiyem "dynamic" olanı seçmeniz 😊
Animasyonların açıklaması;
Classic: Klasik ve sade geçişler 
Elegance: Zarif ve yumuşak animasyonlar Dynamic: Hızlı ve enerjik geçişler 
Sweet: Pamuk şeker gibi eriyen animasyonlar Simple tuning: Kendi hız ayarınıza göre sürükleyerek ayarlama 
Advanced tuning: Tüm detayları manuel olarak özelleştirme imkanı
image

Arkadaşlar yapmak istediğim bi açıklama var 2021'den beri aktif olarak gönderi hazırlıyorum ve paylaşıyorum, saatlerimi veriyorum genelde bi gönderi hazırlamak için, lakin son zamanlarda hazırladığım gönderilerde beğeni sayısı çok düştü, biliyorum önemli değil beğeniler lakin emeğimin boşa gittiğini düşünüyorum bu durum hala düzelmezse haziran ayında bırakacağım artık son konum olabilir🙂 umarım rehberim işe yaramıştır iyi akşamlar dilerim.

21 Comments
Diğer

son gönderim derken forumu bırakıyon sandım 🤣 herkeste durum aynı cano, çok takma 😊 Bilgilendirme için teşekkürler 🙏

Diğer
Rica ederim teşekkür ederim cano 😊
s24fe
Expert Level 2
Diğer
Bilgilendirme için teşekkür ederiz.❤

Reisim, son zamanlarda gerçekten bir düşüş var. Benim de en son attığım paylaşım hiç ses getirmedi mesela; ne beğenen oldu ne çok fazla yorum. Çünkü burası rekor giriş sayısına, One UI 7 bekleyenlerle kavuştu. Şu anda S serisi aldı A serisinin yarısı aldı, herkes relax halde.Güncelleme ile sorun yaşayanlar sorunlarına çözüm buldu/arıyor; bir tek konu bu. "aypon alacağım!" diyenler de kayboldu, bu yüzden aktiflik az. Ben de şahsen iki cihazım da güncellemeye kavuşunca artık keyfi giriyorum. A serisi UI 7 muhabbetleri var grupta işin garibi çevremde de; A serisi kullanan az, ya S ya iPhone.

Ben de mesela uğraşmak istiyorum ama uğraşmasam mı diyorum. S9 FE, S24 FE, S22 One UI 7 deneyimlerimi anlattığım 3 post düşünüyordum, halen düşünüyorum. 😂
Diğer
Rica ederim teşekkürler 😊
D_n_z
Expert Level 5
Diğer
Millet kafaya güncellemeyi takmış hocam maalesef eskiden bilgi gönderileri gerçekten beğeni alıyordu 🙏 umarım emeğinin hakkını tekrardan almaya başlarsın
Diğer
Çok teşekkürler hocam 😊
Diğer
Güncelleme güncelleme güncelleme nereye kadar of forum kirliliğinden başka bir şey değil tama bir defa atarsın postu arama yaparsın okey de arama hiç yapılmıyor nerdeyse ayrıca sadece forumu kirletmek için açıyorlar. Tamam ben de çok istiyorum one ui 7yi ama cidden yeter ne zaman gelecek gönderileri bi bitmedi.
a3460fps
Active Level 2
Diğer
one ui 6da var mi hocam uygulama paneli farkli bulamadim
Diğer
Yok, 7 ile geldi