cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 6 vs 7 vs huawei gt4

(Topic created on: 05-09-2024 06:15 PM)
820 Views
İphone_ve_Diğerleri
Active Level 7
Options
Diğer
Hangisini almalıyım Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition almalımıyım yoksa watch 7 serisini beklemelimiyim yoksa gt4 mü almalıyım Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition ile normal Galaxy Watch 6 Classic arasındaki farkk nedir kafam çok karışık yardım lazım
18 Comments
Diğer
Zaten aktif olarak fitnnesdan yapıyorum işime yarar o zaman
0 Likes
Solution
axeno
Expert Level 4
Diğer
Bende yapıyorum takip açısından çok iyi haftalık kaç kalori verdiğimi neyi ne yaptığım hepsi sonrasında görüntüleniyor.
0 Likes
Diğer
O zaman alıyorum eyw gardaş
0 Likes
Solution
axeno
Expert Level 4
Diğer
Dediğim gibi pili vasat ama Elma ve samsung saatlerin çok işlevi var. Huwaeide o kdr özellik yok.

Tüm sensörler aktif rahat 1 2 gün çıkıyor
Diğer
Sağol gardaş
0 Likes
leaderwind07
Active Level 6
Diğer
Gt4 ve watch 6 kullanan birisi olarak,eğer telefonunuz samsung ise watch 6 .Watch 6 classici ben beğenmedim çünkü saat kenar çerçeveleri yüksek olduğundan kaydırma işlemleri akıcı pek olmuyor,gt4 pil ömrü olarak mukayese bile edilemez ama Samsung telefona bağladığında çağrı geldiğinde karşı tarafın sesini 10 saniye kadar sesi duymuyorsun , Bluetoothu kapatmak zorunda kalıyorsun,gt4 görünüşü kalitesi çok daha güzel ama akıllı saat yerine akıllı band gibi,mesaj wplara hazır metin mesajları dışında cevap yazamıyorsunuz,gelen fotoğrafları saatte açılmıyor,watch 6 özellikleri bu yönden daha fazla ve kullanışlı,ama pil ömrü gt4 dr günlerce fazla kurcamalazsanız 10 gün sürekli açıkken gider, watch 6 da ise gece kapalıysa 2 gün
0 Likes
Diğer
Abi watch 6 nın ekranı küçük kaçıyor watch 6 classic alacam büyük ekran seviyorum pil benim için sorun yaratmaz telefonumda samsung zaten watch 6 ile astro editon arasında farkl varmı bilmiyorum ama 2 bin lira fiyat farkı var hepsiburadada indirime girmiş watch 6 classic fiyatında o yüzden astro editon almayı düşünüyorum ne gibi artısı var hiç bir bilgim yok1715284848165.jpg
0 Likes
leaderwind07
Active Level 6
Diğer
Watch 6 44 mm ,classic 47 mm,ama classicte kenar yükseltili olduğundan 47 mm rahatlığı hissetmiyorsunuz ayrıca saatte herşey kaydırma ile yapıldığında hep kenarlara parmak çarpıyor,siz bilirsiniz
0 Likes
Diğer
Abi bilmiyorum ilk defa akıllı saat alacam 🫣🫣
0 Likes