cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Themes'den İndirdiğim Duvar Kağıtlarını Nereden Bulabilirim?

(Topic created on: 12-23-2023 10:20 AM)
654 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Diğer
Arkadaşlar Galaxy Themes'den duvar kağıdı indirdim ve bunu Wonderland ile özelleştirmek istiyorum. Ancak indirdiğim duvar kağıdını özelleştirebilmem için bunun galeride gözükmesi lazım. Bunu nereden bulup galeriye ekleyebilirim?
Not: Cihazım rootlu ve tüm cihaz dosyalarına erişimim var.

10 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Ekran görüntüsü alıp duvar kağıdını öyle yapabilirsin themes dan indirirsen bile öğelerimde durur galeriye inmez sen o duvar kağıdını açıp ekran görüntüsü alman lazım
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Evet lakin ben bu şekilde yaparak kalitenin bozulmasını istemiyorum. Eğer Themes'den depolamaya kaydediliyorsa buna erişilebilir. Zaten telefonum da rootlu olduğu için erişim yönünden sıkıntı olmaz. O şekil nasıl yapabiliriz manasında sormuştum 😊
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Evet o şekilde olmuyor bende elran görüntüsü alıp yapay zeka fotoğrafı yeniden düzeltti fotğrafın kaliteyi yükselttim aynı kaliteyi geri elde ettim yani yapabilirsin
A34_S
Active Level 9
Diğer
Kilit ekranını hafif yukarıya kaldırinca saat ve tarih kayboluyor, o anda ekran görüntüsü alabilirsin 🙂
A34_S
Active Level 9
Diğer
Parmak izi işaretini de dert etme zaten ekran görüntüsü alınca kayboluyor. 😊
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Evet o şekil de olabilir lakin ben direk depolamadan erişmek istiyorum. O şekilde nasıl yapabilirim diye sormuştum 😊
Diğer
Kilit ekranı yaptıktan sonra parmağını ekrana basılı tut ekrandaki öğeler kaybolur öyle ss alıp kaydedebilirsin

Yada daha basiti ana ekrana ekledikten sonra boş bir sayfa seçerek onun ekran görüntüsünü galeriye kaydedersin

Ama ss i kaydetmeden önce kırpma/düzenleme işlemlerini yapıp öyle kaydet kalite orijinali gibi olur Galeriden yaparsan yarı yarıya düşüyor 😊
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Tamam abi teşekkür ederim 😊
Diğer
Rica ederim kardeşim 🙂