cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Note10+ mı A34 5G mi?

(Topic created on: 02-10-2024 02:54 PM)
794 Views
Tuhaflık
Active Level 6
Options
Diğer
Öncelikle herkese iyi günler
Bir arkadaş özellikle sormamı istedi sizce hangisi?Note 10+ performans bakımından sıkıntı yaratır mı?(Oyunlarda vs.)
(Note 10+'ı alırsa yenilenmiş almayı düşünüyor.)

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Note 10 zamanının iyi cihazlarından ama maalesef yazılım güncelliğini yitirdi artık a34 daha iyi bence tabi bu göreceli başkası tam tersinide diyebilir kısaca büyük ekran ve kalemse note 10 guncellikse a34

View solution in context

Solution
EnesWithA52
Active Level 3
Diğer
Ben a34 tercih ederdim. Yenilenmiş telefon biraz şans işi. Sıfır olması ve özellikleri dengeli olması a34ü tercih sebebi yapardı benim için.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
İşlemci olarak her ne kadar note 10 deselerde sadece iş islemciyle bitmiyor yazılımda önemli gunccel oyunlara destek a34 de daha fazla olur

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
İkisini de sıfır aldım sıfır kullandım 20 günlük note 10 lite da 5 parça değişti servisde , sonra note 10 plus deneyelim dedim yime aynı , aşırı ısınma kronikdi işlemcisi berbat ötesiydi , kamera döneminin en iyisiydi ama geri diğer özellikleri berabttı note 10 plus 12 ram 256 hafızalısı vardı bende , ne 12 gb ram ne 256 gb ın etkisini görüyordum işlemcisi yüzünden

View solution in context

Solution
salihzeki
Expert Level 1
Diğer
Bende note 10 plus kullanıyorum güzel bi telefon hala alınabilir A34 den kat kat iyidir kamera ekran ya da işlemci olsun. Bataryada ben biraz sıkıntı yaşıyorum. Yani batarya ve güncellik önemli değilse note 10 plus alınabilir hala. 1 sene 2 sene idare ettirir. Bu yorumlardaki sıkıntı yaşayan arkadaş başka bi telefon kullanmış galiba 😃

View solution in context

Solution
_EFE_
Active Level 8
Diğer
Note 10 + tekler (sd version ise)
Tek sıkıntısı güncelleme

View solution in context

31 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Note 10 zamanının iyi cihazlarından ama maalesef yazılım güncelliğini yitirdi artık a34 daha iyi bence tabi bu göreceli başkası tam tersinide diyebilir kısaca büyük ekran ve kalemse note 10 guncellikse a34
Tuhaflık
Active Level 6
Diğer
Güncelleme değilde performans daha önemli hocam sizce performansı nasıl pubg, cod gibi oyunlarda
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
İşlemci olarak her ne kadar note 10 deselerde sadece iş islemciyle bitmiyor yazılımda önemli gunccel oyunlara destek a34 de daha fazla olur
Tuhaflık
Active Level 6
Diğer
Anladım hocam peki teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim
Solution
EnesWithA52
Active Level 3
Diğer
Ben a34 tercih ederdim. Yenilenmiş telefon biraz şans işi. Sıfır olması ve özellikleri dengeli olması a34ü tercih sebebi yapardı benim için.
Tuhaflık
Active Level 6
Diğer
Şans işi derken neyi kastediyorsunuz tam anlayamadım?
Anonymous
Not applicable
Diğer
2 elde aldığın cihazın geçmişini bilemezsin onu demek istiyor arkadaş sıfır her zaman daha iyidir
EnesWithA52
Active Level 3
Diğer
Ben 2 kez yenilenmiş iphone aldım ikiside arızalıydı geri verdim, çok eski cihazlarda olsa düzgün yenileyememişler ki böyle sorunlarla karşılaştım. Ve aldığım yer en bilindik yenileme firmasıydı eften püften biyerde değildi. Bu yüzden diyorum şans işi diye.