cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy AI'den üzücü haber 😞

(Topic created on: 01-26-2024 10:25 AM)
638 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Diğer
Merhaba Members Ailesi 👋
Şu sıralar hep görüyorum. Çoğu teklonoji Haberi yapan sitelerde Galaxy AI paralı olacak diyorlar. Ve bana Samsung tarafından gelen e-posta ile bunu doğruluyorum:

image
Mesaj içeriğinde bana özel hediye kodu bulunuyor.

E-Posta'da aşağı indiğimde şu yazıya ulaştım:

image

İşte burada ki yazıda:
Galaxy Al özellikleri, desteklenen Samsung Galaxy
cihazlarında 2025 yılının sonuna kadar ücretsiz olarak sunulacaktır.
Bu demek okuyor ki 2026 yılından sonra bu özellikleri para ile satın alacağız😞. Bu da kötü bir haber oldu. Çoğu harika özelliğe 2025 yılından sonra para ile ulaşmak zorunda kalacağız. Bu yıl bence AI'nin keyfini çıkarmak lazım.

Teşekkürler

11 Comments
Frk12
Expert Level 2
Diğer
Telefonlara bir ton para ödüyoruz zaten saçmalık ücretli olması
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
En azında yapay zeka ile oluşturulmuş duvar kağıdı özellikleri gelirse iyi olur nasıl olsa al özellikleri benim s21 fe ve birçok cihaz alamayacak
Anonymous
Not applicable
Diğer
Komik bi durum. Hatta saçmalık. Telefon alıyoruz kullanmak için para ödüyoruz.
Diğer
O zaman AI paralı olduktan sonra saçmalıktan ibaret , ne anladım yenilikten, telefonlar zaten bi ton para oldu , bide yazılıma mi para vericez , vay be yakında nefes almakta parayla olacak diye endişeleniyorum🫨
Diğer
O zaman freedos telefon kasası alalım. İstediğimiz işletim sistemine ücretli geçeriz zaten.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şaşırmadım çünkü s10 için de ar özelliklerini tanıtıp,indirmeyi ücretli yapmıştı,kullanmayı ücretli yapmıştı ve hiç duyulmadan kalkan özelliklerden oldu ki AI için de aynı durum olacak.
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Evet maalesef. Galax AI alacaklardan ilgili Yazıma da bakabilir arkadaşlar. 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Gałaxy-Haberler-amp-Genel-Görüş-Galaxy-AL-Alacak-Modell...
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Siz de güzel yazmışsınız. Ek için teşekkürler 😊🤩
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Sağol kardeşim. 😍 rica ederim.