cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GECE #6

(Topic created on: 08-16-2020 10:07 PM)
498 Views
enteIferidun
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba arkadaşlar,

Bugün, sizlerle yeni bir konu üzerine konuşmaya devam edeceğiz.

image

KONU: En çok kullandığınız sosyal medya uygulaması nedir ve bu uygulamanın aynı alandaki uygulamalarla ne tarz benzerlikler ve farklılıklar gösterdiğini söyleyebilirsiniz?

DÜŞÜNCEM: Instagram. Istediğiniz fotoğrafları kalıcı veya günlük olarak paylaşabildiğiniz ve birçok konuda istediğinizi elde edebildiğiniz bu sosyal medya platformu, aynı alandaki sosyal medya uygulamalarının, modern ve kolay arayüzü ve çeşitli alandaki özellikleriyle önüne geçmekte.

Bu uygulamada istediğiniz konudaki paylaşımları takip edebiliyor ve özellikle keşfet bölümünden ilgilerinize yönelik şeyler görebiliyorsunuz. Güncel haberleri alabildiğiniz gibi, eğlenebiliyor ve vakit geçirebiliyorsunuz.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
En çok Twitter'ı kullanıyordum. Gündemi takip ediyor ve görüşlerimi yazıyordum, üstelik ben bir yabancı dil öğrencisi olduğum için pratik de yapıyordum ama bazı İslam ve Türk düşmanları yüzünden hesabım kapatıldı. Kapatılmasaydı hala kullanıyor olurdum.

View solution in context

20 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
BİLGİLENDİRME: Bu paylaşımdan itibaren, her üç paylaşımda bir olmak üzere çözümler kabul edilecek.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Bende seni gibi en çok kullandığım uygulama ınstagramdan yanayım facebook uygulaması gibi fotoğraf paylaşma özelliği var aynı uygulamada
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Yorumun için teşekkürler kardeşim. Söylediğiniz gibi, birçok özelliği bir arada bulunduruyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
En çok whatsapp kullanıyorum 7 24 grupta takalak etmekten telefona pil dayanmıyor falan işte

Hemen sonra kimsenin sevmediği tiktok en çok kullandığım diğer bir sosyal medya hem güzel videolar izliyorum hemde yapıyorum

ve son olarak 3 hesap sahibi olduğum instagram orada da aktifim baya

hepside işime yarıyor sagolsunlar
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Öncelikle, yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Ben de bazı farklı uygulamalar kullanıyorum fakat en isteğime uygun bulduğum Instagram.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben wp de sürekli sohbet gerisi Ömer tiktok star dan yanayım
narcosis
Expert Level 5
Diğer
en çok Twitter'dayim insta kullanmıyorum Facebook da nadir
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Yorumunuz için teşekkürler :)
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
En çok Twitter'ı kullanıyordum. Gündemi takip ediyor ve görüşlerimi yazıyordum, üstelik ben bir yabancı dil öğrencisi olduğum için pratik de yapıyordum ama bazı İslam ve Türk düşmanları yüzünden hesabım kapatıldı. Kapatılmasaydı hala kullanıyor olurdum.