cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme :(

(Topic created on: 03-11-2021 12:55 PM)
258 Views
wdvisal
Active Level 4
Options
Diğer

Samsung 2018 çıkışlı telefonlara neden güncelleme vermedi? şimdi 2018 çıkışlı telefonlar çöp mü bir veya iki senede??? Telefon çöp=para çöp :(

9 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Diğer
2 büyük güncelleme politikası nedeni ile vermedi çöp kelimesi ile alakası yok maalesef
wdvisal
Active Level 4
Diğer
iki büyük güncelleme politikası nedir?
2018 çıkışlı bir telefonu 2019 da 2020 de alan biri için bu uyguladıkları politika ne kadar haklı olabilir???
RecepF
Expert Level 5
Diğer
2 ana sistem güncellemesi veriliyordu 2 yıla kadar her ay da güvenlik güncellemesi alıyordu ilk çıktığından 2 sene dolduktan sonra 3 ayda bir verilmeye başlandı güvenlik güncellemeleri 2020 çıkışlı telefonlara yeni güncelleme politikasıyla 3 ve 4 yıla çıktı ana güncellemeler serilere göre güvenlik güncellemeleride çoğu her ay almaya başlıyor
0 Likes
wdvisal
Active Level 4
Diğer
" veriliyordu " .... yeni güvenlik güncellemeleri 2020 çıkışlı telefonlardan başlatmak yerine 2017- 2018 den başlatsaymış şimdi bu telefonlar çöp değilde nedir? Herkes ilk çıktığı yılda hemen alamıyor telefon. 2018 de çıkan telefonu bazı insanlar 2019 -2020 de alıyor ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Bu dediğiniz şeyler samsung u haklı çıkarmıyor malesef.
Yıllardır Türkiye pazarında hâlâ bixy by ın türkçe dil desteği yok bu da ayrı bir dert. :)
RecepF
Expert Level 5
Diğer
bende seninle aynı durumdayım güncelleme konusunda
Diğer
cihaz j7 pirema2 mi
wdvisal
Active Level 4
Diğer
Hayır. A9
0 Likes
wdvisal
Active Level 4
Diğer
3.300 Tl filandı ilk çıktığında almıştım .iphone 7 plus da aynı fiyattı kardeşim çok ısrar etti ıphone 7 plus için ama Samsung seviyorum:) Şimdi 100 Tl etmez 2 senede 3.100 tl zarar:)) üstelik güncelleme alamıyor:) zaten performansı da çok düşük .A serisinden telefon almak mantıklı değil Ben note kullanıcısıydım. A9 un Kameralarına aldandık kamera kamera değilmiş:)) Samsung dan telefon alınacaksa Note yada 'S' serisinin dışında tercih yapmak biraz sükûtu hayal demek:))
0 Likes
wdvisal
Active Level 4
Diğer
4 kamera havalı gelmişti o zamanlar :))
0 Likes