cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gönderi paylaşımı

(Topic created on: 04-03-2024 10:54 PM)
609 Views
rosa13
Active Level 5
Options
Diğer
Instagram da paylaşığım hikayeler , reelsler , gönderiler vs. kalite düşmesi oluyor. Bunu giderebileceğim bir program ya da konuyla alakalı bir önerisi olan var mı ? 
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Yok kanka onda da durum aynı. Kendi kamerası güzel çekiyor tamam. Ama sosyal medyada kalite düşüyor. Malesef bu anlamda işin profu iphone
rosa13
Active Level 5
Diğer
Evet bunu da okudum çok yerde , sosyal medyayla işim olduğu için iphone ye de yöenlmek istiyorum ama şuan ki bütçem el vermiyor. İleride olabilir belki , teşekkürler yanıt için
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Rica ederim. Yaklaşık 1 aydır bende ilk defa iphone kullanıyorum. Arada cidden çok f a r k var bu konuda. Ve aslında bi çok konuda.. bütçen el verirse kesinlikle tavsiye ederim
Solution
Ali_70
Active Level 7
Diğer
Amiral gemilerinde samsung bu sorunu çözmüş gibi görünüyor ama giriş seviye cihazlarında maalesef bu Böyle geçerli değil o yüzden çok yapacak bir şey yok maalesef.
rosa13
Active Level 5
Diğer
Anladım sizi , yanıt için teşekkürler
Ali_70
Active Level 7
Diğer
Rica ederim
Solution
Diğer
Maalesef bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey yok.
rosa13
Active Level 5
Diğer
Buna da bir çözüm bulunsaydı güzeş olurdu fakat cihazla alakalı da oluyor maalesef , teşekkürler yanıt için
0 Likes
Solution
halil6741
Active Level 5
Diğer
Samsung S22ULTRA kullanıyorum kalite düşmüyor bende sadece wp durumda düşüyor bi tık o kadar
rosa13
Active Level 5
Diğer
Cihazınız üst model , ben giriş segmemt kullandığım için aynı sonucu vermiyor haliyle , yanıt için teşekkürler