cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fiziksel klavyede enter tuşu ile mesaj gönderme

(Topic created on: 3 weeks ago)
121 Views
baydeon
Active Level 4
Options
Diğer

Samsungun Bluetooth klavyesini aldım ve telefona bağladım ama mesaj yazdıktan sonra enter tuşuna basınca alt satıra geçiyor wp ayarlarında enter tuşu ile mesaj gönder seçeneği var ama diğer uygulamarda sorun çıkıyor daha önce pcim olmadı o yüzden hiç bilmiyorum bunun bir kısayol tuş kombinasyonu var mı

image
Samsung Bluetooth Klavye resmi

10 Comments
YunusG
Active Level 7
Diğer
Maalesef uygulama ile alakalı. Bazı uygulamalar olabilir ama pek stabil çalışmıyorlar. Ve bazı uygulamaları desteklemeyebilirler. Kısayolu belki olabilir Ayarlar>Genel Yönetim>Fiziksel Klavye bölümünden kısayollara bakabilirsiniz. Ancak fiziksel klavye seçeneğinin çıkması için klavye bağlı olması gerek.
baydeon
Active Level 4
Diğer
Hayır bence klavye ile alakalı önceden facebookda da aynı sorunu yaşamıştım bi abi klavyede bir şey yapıp düzeltmişti ama çok küçüktüm hatırlamıyorm
YunusG
Active Level 7
Diğer
Tam olarak nasıl bir şey yaptı? Klavyenin üstünde mi, bilgisayarda bir program ile mi, veya başka bir şey?
baydeon
Active Level 4
Diğer
Klavyeden bi şey yapmıştı diye hatırlıyorum ama o pc klavyesiydi tabi şuanda mesela tab entera basarak gönderebiliyom
YunusG
Active Level 7
Diğer
Klavyenin kendi üstünde bir ayarı olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Dediğiniz gibi bir şeyi daha önce görmedim. Tab Enter doğru kısayol. Siz dediğiniz zaman aklıma geldi.
baydeon
Active Level 4
Diğer
Tab enter tuşuna basınca gönderiyor ama unun doğru kısayol olduğundan emin değilim
YunusG
Active Level 7
Diğer
Başka uygulanalarda da çalışıyor mu deneyin. Veya WhatsApp'ta Enter tuşu ile gönder seçeneğini kapatıp Tab Enter ile göndermeyi deneyin.
baydeon
Active Level 4
Diğer
Taba basınca bir sonraki seçeneğe geçtiği için otomatik gönder düğmesine atlıyo o yzüden entere basınca gönderiyo
YunusG
Active Level 7
Diğer
Bilmiyorum, ben kısayol diye hatırlıyorum ama bu şekilde de çalışıyorsa sorun yok?