cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Eski hesabımı nasıl kapatabilirim?

(Topic created on: Wednesday)
236 Views
Ufuk_Kuzey_Duman
Active Level 4
Options
Diğer
Eski Samsung Members hesabım öylece durduğu için hesabımı artık kapatmak istiyorum, şifremi unuttuğum için yapamıyorum, Samsung Members hesabımı nasıl kapatabilirim? 
MODERATÖRLER, GÖNDERİME CEVAP VERİN ACİL LÜTFEN!!!
33 Comments
Diğer
Samsung Members hesabını silmek için falan Samsung Account hesabını da silmek gerekiyor diye biliyorum. Hani hesap açarken Samsung Account kullanıyoruz ya, o yüzden.
Diğer
Telefon ayarlardan hesap - güvenlik ve gizlilik - kurtarma yöntemleri - şifreyi unuttum seç - yeni şifre al webden hesabına gir ,hesabı sil
Diğer
Güvenlik ve gizlilik sayfasında öyle bir yer yok.1735151739910.jpg
Diğer
Bu 1735151882820.jpg
Diğer
Eski Samsung Account'uma mı?
0 Likes
Diğer
Ben de zannettim ki "Ayarlardan direk aşağıdan Güvenlik ve Gizlilik'i açacağız" zannettim.
0 Likes
Diğer
Samsung accountuna gireceksin telefondan orada
ahmed_turğut
Active Level 2
Diğer
Forumdaki hesabının silinebilmesi için Samsung account hesabını Kapatman lazım forumdaki hesap ek Kont ile çalışıyor. Ekot silme işlemi için şu göndereceğim linke gir
https://v3.account.samsung.com/dashboard/intro
Oturum aç seçeneğine tıklayıp hesabına giriş yap şifreni unuttuysan şifremi unuttum gibi seçenekler bul şifreyi sıfırlamaya çalış ardından hesaba girdikten sonra profil seçeneğine tıkla Samsung account yönete tıklardığından Samsung account sil seçeneğine tıklayın şartları onaylayın ilerleyin ardından tekrardan şifrenizi yazın hesabı silin.
Işlemi yapamazsanız Samsung Müşteri hizmetlerini arayın konuyu anlatın uzaktan erişim kaydı talebi oluşturun teknik destek eki gibi yardımcı olur. 4447711
Diğer
Eski Samsung Account'umu Google hesabım ile oluşturduğum için eski Google hesabı ile oturum açmamı istiyor, Eski Google hesabım zaten silinmiş, ne yapabilirim?1735151178133.jpg
0 Likes