- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-04-2020
03:22 PM
(Last edited
06-04-2020
03:23 PM
by
User0000005
) in
Birkaç sene önce arkadaşımla beraber elektrik süpürgesi almıştık. O Philips, bende aşağıda fotoğrafları olan süpürgeyi almıştım. Mağazada alırken çekiş güçleri hemen hemen aynı idi. Bunun boyutları daha küçük diye ben Samsung'u tercih etmiştim. Arkadaşın süpürgesi hala çok çok iyi, ama benimki gürültüden başka hiçbir şey yapmıyor. Çekim gücü azaldı hatta neredeyse bitti bile. Şimdi tekrar süpürge arayışına girmek zorunda kaldım. Dünya çapında bir markanın süpürgelerinin bu şekilde kalitesiz olmaması gerektiğini düşünerek bu yazıyı yazdım.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 07:32 PM in
DiğerMerhaba ozlemaltin,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durumda aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz;
• Emiş gücü düşük ayarda ise çekim gücü güçlü olmayacaktır. Emiş gücü düşük ayarda ise, cihaz üzerinden emiş gücü ayarını soldan sağa doğru çevirerek yükseltebilirsiniz. Koldan ayarlı olan ürünlerde ise + tuşundan emiş gücü yükseltilmelidir.
• Toz torbasının veya haznesinin çok fazla dolması emiş gücünü azaltır. Toz torbası (haznesi) fazla dolu ise, toz torbasını çıkarın. Toz torbası kapağını ayırın. Toz kutusu kapağının sabit çerçevesini çıkarın. Toz paketini ayırın. Süngeri ve filtreyi ayırın. Suyla yıkayın. Filtreyi kurumaya bırakın. Süngeri ve filtreyi toz paketine yerleştirin.
Bu işlemleri uygulamanıza rağmen yaşadığınız durumun devam etmesi halinde cihazınızın Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekir. Servis bilgilerini ve sürecini paylaşabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 03:28 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 03:30 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 03:33 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 03:39 PM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 03:39 PM in
Diğer
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2020 07:32 PM in
DiğerMerhaba ozlemaltin,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durumda aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz;
• Emiş gücü düşük ayarda ise çekim gücü güçlü olmayacaktır. Emiş gücü düşük ayarda ise, cihaz üzerinden emiş gücü ayarını soldan sağa doğru çevirerek yükseltebilirsiniz. Koldan ayarlı olan ürünlerde ise + tuşundan emiş gücü yükseltilmelidir.
• Toz torbasının veya haznesinin çok fazla dolması emiş gücünü azaltır. Toz torbası (haznesi) fazla dolu ise, toz torbasını çıkarın. Toz torbası kapağını ayırın. Toz kutusu kapağının sabit çerçevesini çıkarın. Toz paketini ayırın. Süngeri ve filtreyi ayırın. Suyla yıkayın. Filtreyi kurumaya bırakın. Süngeri ve filtreyi toz paketine yerleştirin.
Bu işlemleri uygulamanıza rağmen yaşadığınız durumun devam etmesi halinde cihazınızın Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekir. Servis bilgilerini ve sürecini paylaşabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD